2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من ینفر میشناسم کارش میگن خیلی خیلی خوبه راستش من برادرم رو ینفر خداذلیلش کنه ایشالله طلسم کرده ...

وای اره عزیزم تو بارداریت نرو چون سنگین میشی برات ضرر داره ، خواهری کسی نداری برع؟ 

من خودم مشکلی ندارم البته قبلا داشتم یجا رفتم تو تاپیکای خیلیی قدیمم هست برا من موثر بود برا خواهرم هیچچ😥منم یه خواهر سن بالای تحصیلکرده زیبا دارم ولی ازدواجش جور نمیشه بنظرتون بستگی داره؟ همین دو سه ماه قبل یه قفل تو گلدون خونه پذریمون پیدا کردم 😶

بخدا من نمیدونم واسه چی میخوای خیلی میترسم راهنمایی غلط کنم مدیون شم

عزیزم بخدا کارم واجبه جواب بده..دعانویس میشناسی؟من برا ازدواجم میخوام بابام هیچجوره راضی نیس از همه لحاظ پسره خوبه مامانمم راضیه بابام میگ نه بخاطر دعوا بین بابای اون پسره و بابام

عزیزم بخدا کارم واجبه جواب بده..دعانویس میشناسی؟من برا ازدواجم میخوام بابام هیچجوره راضی نیس از همه ...

دوست عزیز میدونم الان انقد فکرت درگیره که میخوای دست به هرکاری بزنی....اما پیشنهاد میکنم نری سمت این مورد...وقتی همو بخواین این دعوا و جدال موقتیه...درضمن این کسی که من میگم جادو انجام میده فک نکنم به درد شما بخوره

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
دوست عزیز میدونم الان انقد فکرت درگیره که میخوای دست به هرکاری بزنی....اما پیشنهاد میکنم نری سمت این ...

اره مشکل اینجاس ک بابای من کلا ادم لجباز و عصبی هس اگ بفهمه الان باهاش درارتباطم مطمئنم میکشتم...اخرین بار ک فهمید کلی کتکم زد ۴ماه پیش ک جای کتکاش لک شده..خودت قضاوتم کن پسره پسر خوبیه خونه و ماشین داره خانواده داره حقوقش خوبه مهربونه چشم پاکه عشقش واقعیه...اگ میشناسی دریغ نکن ازم چون اگ بابام دیر یا زود بفهمه نمیدونم چ بلایی سرم میاره...جادوی چی ؟

اره مشکل اینجاس ک بابای من کلا ادم لجباز و عصبی هس اگ بفهمه الان باهاش درارتباطم مطمئنم میکشتم...اخر ...

درخواست دوستی بده

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
وای اره عزیزم تو بارداریت نرو چون سنگین میشی برات ضرر داره ، خواهری کسی نداری برع؟  من خودم مش ...

وااااای خب بختشو بستن بنظرم😔الهی خیر نبینه کسی که اینکار رو میکنه زندگی یه انسان رو بهم میریزه 

باز نمیشه ینی؟ هیچچچ راهی نیست؟ 😥

چرا عزیزم میشه همونجوری که بسته شده بازم میشه.اما باید دنبال یه دعانویس واقعی واقعی که موکل داشته باشه بگردید و بدید باز کنه براش ایشالله بختش باز میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز