2821
2789
ن نداد جواب...برا کار خیر بخدا زندیگم رو هواس😞

ببین من این راهو رفتم تااا تهشششش و از هیچ کدوممم جواب نگرفتم میلیونی خرج کردماااا ولی نشد که نشددد  از یه راه دیگه برووو 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پولم نمی یره ولی من واقعا شبا سکته رو می زنم همین دیشب هم دیدم یه چیزی رفت تو اتاق چرا باید پای اجنه ...

کدوم شهری؟نمیشه ازس بگیری برام پست کنی؟تروخدااا نیاز دارم پول پست رو بهت میدم اگ پولم گرف بهت میدم

کدوم شهری؟نمیشه ازس بگیری برام پست کنی؟تروخدااا نیاز دارم پول پست رو بهت میدم اگ پولم گرف بهت میدم

چی رو بگیرم دعارو خواهر من این اقاهه کلی سوره و ایه می خونه تو خونه مگه فقط  دعا نوشته شده کافیه اون می گه اصلا دعا نوشته شده بدون خوندن یه سری ایه و سوره شدنی نیست 

کدوم سهره

اهواز ولی بازم می گم خوندت قران بخون پای این موجوداتم به زندگیت باز نکن تا شبا مثل من نشی که اسایش ندارم شب همش چراغ بازه بالای سرم اینو گفتم تا گرفتار نشی چون خیلی دعا نویسا شیادن اوناییم که نیستن مثل اینی که می شناسم بلاخره با اجنه در ارتباطتن و پاشون تو زندگیت باز می شه از من گفتن اهوازه سید ابواحمد 

دوستان عزیز وارد لینک تلگرام زیر بشین و تا ولادت حضرت زینب (س) وقت دارید تو چله بی نظیر آیت الکرسی شرکت کنید گره از کاراتون باز بشه ان شاالله

https://t.me/Ayekorsi40