2777
2789
عنوان

دوراهی گیر کردم😣

125 بازدید | 7 پست

من نامزدم هنوز همین شب یلدا اولین یلدامون میشع مادر نامزدم گفتن یلدایی بیاریم و اینا ولی من و نامزدم زیاد قبول نداریم ک هم خرج اضافس و هم چشم و هم چشمی. ولی دورو بریام سرزنش میکنن ک خعلی داری کوتاه میای خوب نیس سخت بگیر.ولی ب نظرم زندگی ب این چیزا بند نیس و ربطی ب سخت گیری و اسون گرفتن ندارع اعتقاد ندارم ب این مراسما و خرج الکی ب نظرتون کارم اشتباهه؟؟؟

ختی اگ دوس ندارم باید سخت بگیرم و قبول کنم؟؟

بگو بیارن ولی خیلی تجملاتیش نکنین‌

خوبه که اتفاقا من خبلی دوست دارم اینکارارو😬❤

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیارن ولی زیادش نکنن  واسه عروسا میارن معمولش اینه و اینکه بزار شوهرت ببینه برای خانوادت اهمیت داری و از طرفی خود خانواده هم لذت می برن چرا نکنن اگر از الان کاری کنی که خرجت نکنن شوهرت با خودش می گه چه دختر بی خرج وارجی محض اطلاعت من ازدواج کردم و تازه به این قضیه رسیدم

منم بجای مراسم یلدایی زفتم طلا گرفتم

وچیزایی که لازم داشتم

کسی هم دعوت نکردم

فقط مامان و بابام با مادرشوهر وپدرشوهرم درحد یه دورهمی بودیم

اگه مهمون میخواستیم دعوت کنیم حدود۱۰۰نفرمیشدیم 

الانم راضیم

نه حرف وحدیثی بود نه بدلم موند

دخترخالهام گرفتن خیلی حرف دراومد براشون هرکی یه چی میگف بعددوروز هم دعواشون شد

سلام نه بابا قبول کن منم شوهرم واسه شب یلدا وضعش زیاد خوب نبود خودم بهش گفتم وسایلشو بخره خودم میام درست میکنم رفتم خونشون درست کردم بعد از ظهرش رفتم خونه خودمون شبش آوردند دورهمی بودیم خیلی خوش گذشت.