2777
2789
عنوان

کبودی بدن نوزاد

1874 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان پسرم ۹ ماهشه که پریروز متوجه کبودی به اندازه یه سکه روی رانش و امروز بالای چشمم یه کوچولو کبودی پشت باسنش از قبل بوده کسی کوچولوش اینطور بوده راهنماییم کنین توروخدا

باسسن دختر منم کبوده.فکنم طبیعیه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم مشکلی نیس ماله جنینی هست خودش به مرور خوب میشه خدا حفظش‌کنه براتون😍😍😍😍

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

من پسرم پشت کمر و باسنش کبود بود و تا ۲،۳ سالگی هم همونطور بود بعدش کم کم رفع شد. فک کنم طبیعی باشه اگه از اول زایمان بوده

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

اگه از اول نبوده و تازه ایجاد شده بهتره سریعا به پزشک مراجعه کنین

کبودی عوامل مختلفی می‌تونه داشته باشه. کمبود ویتامین کا، یا کمبود پلاکت یا عملکرد نامناسب پلاکت ها 

پس بهتره به پزشک مراجعه کنین تا هم خیالتون راحت بشه هم مشکلی پیش نیاد خدای نکرده

بچه منم دیروز دیدم پشتم یکم بالاتر از باسنش کبود شده امروز دیدم طرف دیگشم کبوده برا بچه شما چجوریه چ ...

دختر منم دقیقا ۹ ماهشه رو باسن وکمرش ازبدوتولد بود یکی دوماه بعد دیدم رومچ پاشم هس خیلی کمرنگ فثط خودم متوجه میشم گفتم حتما قبلا هم بوده من ندیدم ولی چندوقت پیش دیدم رو سینشم یه لک خیلی محو هست عین همون لک مغولی فقط خیلی خیلی کمرنگ شبیه کبودی 

دختر منم دقیقا ۹ ماهشه رو باسن وکمرش ازبدوتولد بود یکی دوماه بعد دیدم رومچ پاشم هس خیلی کمرنگ فثط خو ...

اگ از بدو تولد بوده ک نگران نباش دختر بزرگ منم داش بعدن خودش پاک شد ولی این الان اینطوری شده خود ب خود مث اینکه جایی خورده باشه

اگ از بدو تولد بوده ک نگران نباش دختر بزرگ منم داش بعدن خودش پاک شد ولی این الان اینطوری شده خود ب خ ...

اینم جاهای دیگه بدو تولد بود ولی روسینش انگار تازس من یه مطلب خوندم این لک مادرزادی ممکنه حتی چندماه بعد تولدم به وجود بیاد ولی اخه هشت ۹ ماه بعد  من نگرانم 

شما دکتر بردی ؟اگه بردی به منم بگو چی گفت بعد کبودی بچه شما چطوریه خیلی کمرنگه یا پررنگ؟؟