2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری هفته ۶

111 بازدید | 20 پست

بچها ۵روزه لکه بینی دارم گاهی اصلا هیچی نیست شاید ی روز کامل لک نبینم

گاهی لک صورتی دارم شیاف و امپول مصرف میکنم

خیلی غصه میخورم یعنی بچه طوری شده😞هفته ۵سونو انجام دادم دکترم گفت باید تا هفته ۸صبر کنی 

خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از هفته ۵ لکه بینیم شروع شده دکترم بهم گفتچیزی نیس تو ۳ ماهه اول طبیعیه و سعی کن استراحت ببشتر کنی .وقتهایی کهراهزیادمیرم یاخسته میشم و کار میکنم اینجوری میشم و تا الان چندهفتع گذشته و اینجوریم هنوز

همه یه جوری سر در گمن

منم۵روز از موعدم رد شده از دیروز لکه بینی خیییلی کم دارم قهوه ای رنگ

بیبی هم منفیه پریودم نمیشم

اصن موندم دیگه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
همه یه جوری سر در گمن منم۵روز از موعدم رد شده از دیروز لکه بینی خیییلی کم دارم قهوه ای رنگ بیبی هم ...

منم دقیقا ۵ روز از پری گذشت بی بی زدم منفی بود دوباره ۵ روز بعد بی بی زدم بازم منفی بود ولی حالهکمرنگ مینداخت بعد آزمایش بتا دادم مثبت بود

من هفته ۵سونو انجام دادم فقط ساک مشخص شد الانم باید صبر کنم تا هفته ۸ گاهی کمر دردم و حس پریودی دا ...

منم هفته ۵ سونو دادم ساک و کیسه زرده مشخص شد فقط به خودت استرس راه نده هیچی دکترم اگر میبینی همش استرس وارد میکنه عوض اش کن من از خیلی ها پرس وجو کردم خودمم استرس داشتم ولی همه گفتن طبیعیه

منم هفته ۵ سونو دادم ساک و کیسه زرده مشخص شد فقط به خودت استرس راه نده هیچی دکترم اگر میبینی همش است ...

نه دکترم فقط گفته باید صبر کنم تا قلبش تشکیل شه

لک بینی هم خیلی صورتی کمرنگ 

من هفته ۵سونو انجام دادم فقط ساک مشخص شد الانم باید صبر کنم تا هفته ۸ گاهی کمر دردم و حس پریودی دا ...

من رفتم دکتر حرف خاصی بهم نزد گفت ازمایش های قبل بارداری رو برو انجام بده با دوهفته دیگه برو سونو ۶ هفته هستم 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم