2789
عنوان

کودک شکمو

158 بازدید | 14 پست

مامانا بیایین کمکم

دخرتم‌دوسال ونیمشه .از۱سالگی‌تا حالا هرچی‌تو خونست میخوره از میوه وخوراکی‌وغذا اصلا سیر نمیشه خیلی هم لاغزه

بنظرتون مشکلش چیه دکتر‌هم نمیخوام ببرمش که الکی دارو‌بده

توروخدا کمک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ مشکلی نداره بچه داداشه منم همین مدله ولی خدارا شکر آز و همه چیزش خوب بوده دکتر گفته اینطور بچه ها یه دفه رشد میکنن 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
صفرا چیه نمیشه درمان کرد؟😥

عزیزم طبع گرم و خشک میگن صفرا. باعث لاغری میشه. درمان نمیخواد. طبیعیه. فقط زیاد گرمیجات بهش نده یا با مصلحش بده بخوره. همین که میوه خوب میخوره عالیه. استرس نداشته باش گلم. خداروشکر مریض نیست. 

مشکل اینه تو شهرما دکتر‌خوب‌نیست

پسر سه سال و نیمه منم همینه.دکتر بردمش و آزمایشات سالم بود.ولی من همچنان نگرانم.آخه اصلا خوب وزن نمی گیره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

هزار ماشالله نگو چشم میخوره.پسرمن پنج سالشه ارزو دارم میوه بخوره یا بگه گشنمه یا از خوردن فراری نباشه.

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
هزار ماشالله نگو چشم میخوره.پسرمن پنج سالشه ارزو دارم میوه بخوره یا بگه گشنمه یا از خوردن فراری نباش ...

نه این خوبه نه دختر من.هرجا میرم آبرو برام‌نمیزاره

نه این خوبه نه دختر من.هرجا میرم آبرو برام‌نمیزاره

هزار ماشالاش باشه بهش چشم نظر اویزون کن.دختر خونه ی مردم نذار چیزی بخوره خونه خوب سیرش کن .مردم تنگ نظرن بخدا

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️