74angel73 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 2182 عنوان قطره اهن 107 بازدید | 7 پست دوستان برا بچه ۸ ماه قطره اهن و مولتی ویتامین خوب و خوشمزه چی پیشنهاد میدید دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️ 1399/09/15 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
74angel73 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 2182 مولتی میم و قطره آیروویت خارجی؟ دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1141 ويتانخارجي ك گير نميادحالا فاميلمون از دبي براش فرستادهاما دستم نرسيده 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
74angel73 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 2182 ويتان خارجي ك گير نمياد حالا فاميلمون از دبي براش فرستاده اما دستم نرسيده ویتان نمیخوره اصلا مخصوصا قره آهنشچرا گیر نساد من ماه قبل گرفتم دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1141 ویتان نمیخوره اصلا مخصوصا قره آهنش چرا گیر نساد من ماه قبل گرفتم من شربتش گرفتمبا طعم پرتقالخيلي خوبه 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1141 عزيزممولتي و اهن قاطي بگير جدا جدا نباشه 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
aysaam عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 2310 سلام عزیزم خوبی من شمارو زیر تاپیک عمل بینی دکتر محمودی کرمانشاه پیدا کردمخواستم ازتون بپرسم کار عمل بینیش چطوره ؟؟ من اطلاعی ازش ندارم چون میخام اگه شد برم پیشش عمل کنم اخه خودم اصفهانم میشه بگی کارش چطوره ؟؟؟ راهنمایی کنید