ی شانه دنده ای بگیر و اسپری حشره کش بده به ی نفر همه جای موهات اسپری بزنه کلا و سریع یا مشما بکش سرت و ی رب وایسا بعد برو حموم نرم کننده لطیفه ی عالمه بزن با اون شانه بکش و بشورش دوباره بکش کل موهاتو آخرش بشور و اگه بتونی از داروخانه شامپو مخصوص شپش بگیر در آخر بزن و با شانه بکش وقتی شامپو زدی هیچی نمیمونه دیگ تند تند هم هی برو حموم تا ی هفته حشره کش و لطیفه تکرار کن
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
برو شونه فلزی مخصوص شپش بگیر باهاش شونه بزن تو حموم قبلش روغن زیتون بزن همه رشکاش و شپشا میره با این ...
چند بار پشت هم انجام بده اسپندم میتونی بجوشونی با آبش موهاتو بشوری یا دکلره کردن کامل میکشه شپشارو ولی حتما باید شونه فلزی استفاده کنی تا رشکاش در بیاد وگرنه دوباره تخماشون باز میشه شپش میگیری یا موهاتو از ته ماشین کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سس مایونزو با سرکه قاطی کن بزن به موهات سرتو پلاستیک بکش بزار نیم ساعت بمونه بعد برو حمام با نرم کننده بشور سرتو همزمان هم شونه بکش موهاتو .. فقط بُرس استفاده نکن
🐻صعود به گروه نارنجییی🐻 تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممموزن این هفته ۸۴/۵۰۰وزن هدف ۷۰کیلو قد۱۶۷🤹♀️