2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون

واسه من يك ساعت و نيم فاصله افتاد هم ازمايشگاه هم دكترم گفت مشكلي نداره 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

عزیز دلم مبارکت باشه ❤️❤️❤️ چقد خوشحال شدم طبیعی باردار شدی؟ من که هنور نشدم دکتر از ماه دیگه بهم لترزول داده

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
عزیز دلم مبارکت باشه ❤️❤️❤️ چقد خوشحال شدم طبیعی باردار شدی؟ من که هنور نشدم دکتر از ماه دیگه بهم لت ...

قربونت ممنون عزیزم

اره طبیعی باردار شدم

ایشالا به زودی برای شما، چند ماهه اقدامی

قربونت ممنون عزیزم اره طبیعی باردار شدم ایشالا به زودی برای شما، چند ماهه اقدامی

من هفت ماهه که ازون سقط لعنتی گذشته😭 این ماهه چهارمه😞خیلی دلم گرفته خدا کنه بلایی سرم نیومده باشع دفعه قبل سریع باردار شدم

من هفت ماهه که ازون سقط لعنتی گذشته😭 این ماهه چهارمه😞خیلی دلم گرفته خدا کنه بلایی سرم نیومده باشع ...

نه بابا چه بلایی عزیزم همش از استرسه باورکن

منم. بعد سقطم خیلی طول کشید باردار بشم دقیقا ماهی که بیخیال شدم گرفت

تازه که میگی ۴ ماه که چیزی نیست ولی سعی کن ریلکس باشی و بهش فکر نکنی 

نه بابا چه بلایی عزیزم همش از استرسه باورکن منم. بعد سقطم خیلی طول کشید باردار بشم دقیقا ماهی ...

اخه من کورتاژ شدم به خدا دلم خیلی اشوبه😭اروم قرار ندارم برام دعا کن تو مامانی خدا دوستت داره❤️