2777
2789
عنوان

عقد محضر یا مجلس

74 بازدید | 15 پست

کسی اینجا هست ک عقد ی مجلس ساده محضری بوده خیلی خیلی ساده هااا‌.....حتی عکس و فیلمیمم نداشته باش ازش ...من عقدم خیلی ساده بود اصن نمیدونم چرا اونموقع هنگ بودم خیلی چیزایی ک آماده کرده بودم برا عقدم انجام ندادم همشون مونده با دلم و به ساده ترین شکل ممکن برگزار کردیم ...حتی اینقد حواست پرت بودم ی عکس و فیلمیم ندارم یعنی هیچیاااا دوس داشتم لحظه بله گفتنم فیلم داشته باشم من ک حواسم نبود کسیم ازمون فیلم نگرفت...

عروسیمونم اینجوری خورده به کرونا بدجوری به دلم مونده اینقد میخام خودمو قانع کنم ک اره عیبی نداره مهم آرامش ک من الان دارم اونا ی عکس ک میشد خدای نکرده ی جور دیگ بود زندگیت همشونو نابود میکردی یکم اروم میشم ولی باز دوباره فکرو ذکرمم میره روش ...😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخص نیس کرونا کی از بین بره اخه ...شرایطمم جوری نیس چند سال دیگ صبر کنم 

الان گفتن هر جا مراسمی باشه جمع میکنن 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
مشخص نیس کرونا کی از بین بره اخه ...شرایطمم جوری نیس چند سال دیگ صبر کنم 

حداقل بجاش لباس عروس بپوش برید اتلیه حداقل حسرت این ب دلت نمونه دختر خاله من این کارو کرد

خدا با منه

من محضر بود 

خودم آرایش کردم

رفتم محضر عقد کردم رفتیم خونه خودمون

خیلی هم خوشحالم که مجلس اضافه نداشتم

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

الان گفتن هر جا مراسمی باشه جمع میکنن 

مراسم ک نمیگرم همینو میگم ک نمیشه مراسم گرفت منم دوسال تو عقدم بیشتر از اینم نمیتونم بمونم اخ همسرم شهرستان تنها زندگی میکنه

من محضر بود  خودم آرایش کردم رفتم محضر عقد کردم رفتیم خونه خودمون خیلی هم خوشحالم که مجلس اض ...

من حسرت اینو میخورم چرا اونموقع نگفتم یکی ازمون عکس بگیره فیلم بگیره ک یادگاری داشته باشم ازش 

مراسم ک نمیگرم همینو میگم ک نمیشه مراسم گرفت منم دوسال تو عقدم بیشتر از اینم نمیتونم بمونم اخ همسرم ...

خب پس کاری با عقد محضری و عکس و اینا ندارن ک

برو محضر عقد کن بعدم با همسرت و خانوادت برین باغ عکس بگیرین

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من حسرت اینو میخورم چرا اونموقع نگفتم یکی ازمون عکس بگیره فیلم بگیره ک یادگاری داشته باشم ازش 

آدم گیج میشه

همه هم دست تنها میذارن

منم یه عکاس آوردم یه ساعت گفتم عکس یهویی کلا بگیره

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

عزیزم شما دیگه جشن عروسی نگرفتید؟ 

سلام

نه