2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

204 بازدید | 10 پست

سلام خانوما بی بی چک زدم اولش یه حاله بود که فکرکردم توهمه حدود بیت دقیقه بعد اینطور شد به نظرتون چقد احتمال داره باردار باشم ساعت ده میخوام برم آزمایشگاه پارسال همین موقع یه سقط داشتم دعا کنید واقعی باشه 

عکس بده چند روره عقب انداختی

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید عکستوآپلودکنی 

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

ای جان

تموم انرژی های مثبت امروز مال تو

مطمین باش خبرای خوب میشنوی

منم تجربه تورو داشتم برا منم دعا کن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
مرسی از انرژی خوبت ایشالله بهترینا برایت پیش بیاد 

فدات

خدا کنارته هر چی خیره پیش میاد

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
چرا نمیتونم عکس بذارم هر چند گفتین که احتمالا نیست

برو گوگل سایت آپلودعکس اونجا بزار عکستو کپی کن بیا اینجا لینکشو بده