2777
2789
نه چرا؟ چیز عجیبی گفتم؟ من پزشکم و دارم علمی صحبت می کنم اگه مفهوم نیست بیشتر باز کنم موضوع رو 

نه مرسی🙂

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
منم متوجه نشدم  

چیو متوجه نشدی 

شما فکر می کنی یه آدم همینجوری تو خونه تنها باشه چند روز کسی رو ندیده باشه خونه هم سرد باشه سرما میخوره؟ 🤦😱

حلالم کنید و خدانگهدار   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینارای بدحال کرونا الان در به در دنبال تخت خالی هستن بعد بیان اونی که کلوش درد میکنه رو از خونه ببرن!

فقط خواهشا کرونا در نظر بگیر قرنطینه باش نگی سرماخوردگیه بقیه بفهمن ابروم میره ده نفر دیگه رو هم مبتلا کنی

تو مگه مطمئنی کرونا گرفتی اگه حالت بد الان اینجا نبودی که

چ ربطی داره شوهرمم کرونا گرفت تا هفته اول زیاد حالش بد نبود حتی ورزش می‌کرد 

ولی من شک دارم کرونا باشه آخه جایی نرفتم‌ 

از رو شماره خونه ادرس پیدا میکنن البته اون در موارد حاده که بیمار نتونه ادرس بده

جدی!!!!!پس چطوره که اونا همش میگن خونه بمونید ودرمان کنید ،بیمارستان نیاید که ظرفیت نیست واز این حرفا،

خب پس چی  

عزیز جان علم این همه پیشرفت کرده تو این قرن اینو بگید دیگه خیلی بده 

علت هر سرماخوردگی یه ویروس یا باکتری هست اون سرما فقط باعث میشه سرماخوردگی تشدید بشه و انتقالش راحت تر باشه ویروس

اون ویروسم تو هوای همه جا نیست تو هوای جایی هست که یه بیمار دیگه اونجا نفس کشیده باشه

حلالم کنید و خدانگهدار   
جدی!!!!!پس چطوره که اونا همش میگن خونه بمونید ودرمان کنید ،بیمارستان نیاید که ظرفیت نیست واز این حرف ...

منظورم کرونا نبود که کلی گفتم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

مادرشوهرم مشکوک به کرونا بود و بنده خدا حالش خوب نبو، سابقه فشارخون داره

همسرم زنگ زد اورژانس.

اورژانس که اومد میگفت فرض که کرونا باشه ، تو خونه بمونه و قرنطینه بشه مگر مواقع حاد که نیاز به دستگاه تنفس دارن.

دوست عزیز اصلا نترس، پاشو یک نوشیدنی گرم بخور سریع خوب میشی.

هممون وسواس گرفته تمون تا یکم حس مریضی داریم انگار تمام علايم کرونا رو یکهو پیدا میکنیم😂

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
عزیز جان علم این همه پیشرفت کرده تو این قرنو اینو بگید دیگه خیلی بده  علت هر سرماخوردگی یه ویر ...

اگه شما پزشکی به نظرتون من چکه 

بینیم کاملا کیپ شده عطسه گلو‌درد احساس سنگینی تو‌ قفسه سینه آب دهنمم نمیتونم صورت بدم 

به قول مامانم اگر آبروی تو به اومدن آمبولانس بند شده بزار بیان و اون آبرو بره!

والا بابت این چیزا آخه آدم نگران میشه!؟

در ضمن با پلیس امنیت که تماس نگرفتی که ردیابی کنن اونا روزی هزاران تماس از این دست دارن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اگه شما پزشکی به نظرتون من چکه  بینیم کاملا کیپ شده عطسه گلو‌درد احساس سنگینی تو‌ قفسه سینه آب ...

شما سرماخوردی که  علتش می تونه هر ویروسی باشه از جمله ویروس کرونا یا کووید 19 

در واقع کرونا هم یه جور سرماخوردگی هست که می تونه شدید یا خفیف باشه 

قبلا هم بقیه خانواده این کروناویروس وجود داشتن و فکر می کنم عامل حدودا  15 درصد همه سرماخوردگی ها اینا بودن

حالا شما کاری که باید بکنی اینه هر وقت تنگی نفست زیاد بود یا تبت بالا بود بری بیمارستان  یا اگه بیماری زمینه ای داری الان برو 

حلالم کنید و خدانگهدار