دیروز،دخترم به دنیا اومد با اینکه حدود یک ماه نیم زود به دنیا اومد ولی نرفت تو دستگاه
عکسشو گفتین بزارم؟
این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای راه شما یعنی شهادت دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ... حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای راه شما یعنی شهادت دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ... حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
پروفایلت که پروفایل مامان ۳ تا دختره🤔 حس ششمم میگه شما همون کاربر مامان ۳ دختر هستی
مامان۳تا دختر کیه ؟
این عکسه تو گوگل هست بزنی عکس پروفایل بارداری میاره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟