2777
2789

بنظرم کار امروز رو بفردا ننداز..چون هر چی روزیت باشه همونه واقعا....الهی ۲۰ میلیونت رشد کنه  بشه ۲۰میلیارد،عزیزم..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاد پایین هم دوباره میره بالا. اگه فورا احتیاج نداری بخر بذار یه گوشه تا وقتی احتیاجت بشه. اصلا هم ...

منم چون نمیخوام دستم پول بمونه خرج بشه میخوام بخرم خیلی دودل شدم

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
بنظرم کار امروز رو بفردا ننداز..چون هر چی روزیت باشه همونه واقعا....الهی ۲۰ میلیونت رشد کنه  بش ...

فدای دل مهربونت عزیزم مرسی شما که انقد دلت مهربون خدا واست بهترین هارو پیش میاره

فدای دل مهربونت عزیزم مرسی شما که انقد دلت مهربون خدا واست بهترین هارو پیش میاره

خواهش میکنم عزیزم..واقعا از ته دل برات خواستم..الهی همیشه شاد و تندرست و حاجتروا باشی...❤

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
خواهش میکنم عزیزم..واقعا از ته دل برات خواستم..الهی همیشه شاد و تندرست و حاجتروا باشی...❤

خدا به دل پاکت نگاه کنه

خدا به دل پاکت نگاه کنه

آمین.البته من که بنده رو سیام...ولی با دل شکسته دعات کردم..الانم گریه ام گرفت.دلم میخواد همه حاجتروا بشن...

آمین.البته من که بنده رو سیام...ولی با دل شکسته دعات کردم..الانم گریه ام گرفت.دلم میخواد همه حاجتروا ...

عزیزم چرا اخه اینجور نگو همه بنده.ها واسه خدا عزیزن

عزیزم چرا اخه اینجور نگو همه بنده.ها واسه خدا عزیزن

در صورتی که سو استفاده از علاقه خدا نکنیم ما بنده ها..😐منظورم خودم بود..