2777
2789
عنوان

خیلی میترسم...

141 بازدید | 15 پست

مامانم یه طرفه گوش و گلوش خیلی درد میکنه. حس میکنم کروناست به خودش نمیگم... کسی تجربه ایی داره؟ حسم درسته یا نه؟راضی نمیشه تست بده خدا بداد برسه من از کرونا خیلی میترسم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم دقیقا همینطور شدمه، نمیدونم چمه

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
ترس نداره اگرم بود شدید نباشه خوب میشه من داداشام گرفتن خوب شدن چیز ترسناکی نیس

دست خودم نیست. مامانمم خیلی اذیته همش درد داره فعلا داریم میرسیم بهش... توروخدا دعا کن من بگیرم از ترسش سکته میکنم

شاید دندون عقله چون منم گفتم کروناس بعد رفتم دکتر و عکس فک معلوم شد دندونه🙄🙄

واقعا؟؟ اخه میگه گوش درد هم داره. میگه انگار پلاستیک تو گوشمه صداش اونجوریه با گلو درد... شمام اینطوری بودی؟

عزیزم آروم باش اصلامساله ترسناکی اتفاق نیوفتاده ارامش خودت حفظ کن  ممکنه عفونت باشه بخوراویشن استفاده کنید یه قاشق عسل ویه مقداری آبلیموطبیعی بایه کوچولو نمک توابجوش حل کن هر دوسه ساعت یه باریه لیوان بخوریدایمنی بدن بالامی بره

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
واقعا؟؟ اخه میگه گوش درد هم داره. میگه انگار پلاستیک تو گوشمه صداش اونجوریه با گلو درد... شمام اینطو ...

الانم هستم اما گلو دردم مث گلو درد سرماخوردگی نیستا ی درد و سوزش متفاوت با اونه

اگه نگرانه اول ویزیت بشه یا تست بده برا کرونا

چون منم تا ۲هفته اول میگفتم کروناس بعد دیدم نه رفتم دکتر گفت نه من حتی تب و لرزم داشتم بعد رفتم متخصص گوش آخرش ی دردی دندونم گرفت بعد ی ماه گفتم دندونپزشک برم ک دیدم بعله

عزیزم آروم باش اصلامساله ترسناکی اتفاق نیوفتاده ارامش خودت حفظ کن  ممکنه عفونت باشه بخوراویشن ا ...

ممنونم عزیزم. اصلا نمیدونم با این همه ترس و استرسم چیکار کنم...

مرسی از راهنماییت حتما انجام میدم

ممنونم عزیزم. اصلا نمیدونم با این همه ترس و استرسم چیکار کنم... مرسی از راهنماییت حتما انجام میدم

می فهمم عزیزم حق داری اماهمین استرس کلی ایمنی بدن پایین میاره به خداتوکل کن😘ان شاالله خودتون وعزیزان تون همیشه سلامت باشید

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
الانم هستم اما گلو دردم مث گلو درد سرماخوردگی نیستا ی درد و سوزش متفاوت با اونه اگه نگرانه اول ویزی ...

خیالم رو راحت کردی عزیز

راضی نمیشه بیاد دکتر حالا فردا باهاش صحبت میکنم. شما تست هم دادی؟

خیالم رو راحت کردی عزیز راضی نمیشه بیاد دکتر حالا فردا باهاش صحبت میکنم. شما تست هم دادی؟

دیگه من ۲هفته ای قرنطینه بودم از شدت علایم فک میکردم حتما کروناس

رفتم دکتر گفت نه نیست تست نداد دیگه چون شمام گفتید ی طرفه فقط من گفتم شاید دندونه