2777
2789
عنوان

یکی برا من دعا کنه من بمیرممم....

114 بازدید | 11 پست

دوباره خواب های مضخرف من شروع شد

ازخواب هام خیلی میترسم😭😭😭😭

مفهومه خوابم هر چی بوده معمولا اتفاق افتاده یکی میخواهد بمیره تو خوابم اینو داره میگه

دعا کنین خودم باشم کسی نمیتونم از نزدیکان باسه و بره همون مامانم ولم کردو رفت بستمه😭😭😭😭😭

چه خوابی عزیزم

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که تو تعریف کردی منم ترسیدم!!! بااین که بیشتر خوابایی که خودمم میبینم اتفاق می افته ولی باز ...

چند بار دیدم اینخوابه ک چنین مفهومی داره

میتونم حدس بزنم کی هست ولی لال بشم و خودم بمیرم کار همه راحت تر میشه

خواب هام خیلی عجیبن هر چی مفهوم خواب بوده ن خود خواب اکثرا برام اتفاق افتاده

چند بار دیدم اینخوابه ک چنین مفهومی داره میتونم حدس بزنم کی هست ولی لال بشم و خودم بمیرم کار همه را ...

اولا خدا نکنه بعدشم صدقه برا همچین موقع هاییه 

قشنگ پاشو صدقه بنداز ۲رکعت نمازم بخون دلت آروم شه

اولا خدا نکنه بعدشم صدقه برا همچین موقع هاییه  قشنگ پاشو صدقه بنداز ۲رکعت نمازم بخون دلت آروم ...

خیلی از خواب هام میترسم چون زیاد خواب میبینم هر موقعه هم خواب میبینم قراره یه اتفاقی برام بیفته چند ساله اینجوریه

ی مدتی خواب نمیدیدم نمی دونم چم شده دوباره خواب زیاد میبینم

خیلی از خواب هام میترسم چون زیاد خواب میبینم هر موقعه هم خواب میبینم قراره یه اتفاقی برام بیفته چند ...

من همیشه خواب میبینم۸۰%هم اتفاق میافتن ولی وقتی خواب بد میبینم همش میگم قرار نیس که همه خوابا تعبیر بشه زیادم بهش فکر نمیکنم