هنوز هیچی نشده منفی نگریم...بذارید تو جهان تایید بشه بعد ناله کنیم😳فقط انگلیس تاییدش کرده اونم از دوشنبه فقط به یکسری افراد خاص میزنه...هیچ جاای دنیا تایید نکرده اف دی ای تایید نکرده هنوز...بذارید وقتی همه جا اومد اینجا نیومد گریه کنید😑وقتی ترکیه و پاکستان بیاد میشه اینجا نیاد؟😕بعدشم مگه میشه تا ابد با این موضوع زندگی کرد واکسنش بیاد خب اینجا هم میاد چجوری به حرف آدمایی اعتماد میکنید که میگفتن هفت سال طول میکشه تو دنیا بیاد اما الان تو دنیا در مرز تایید کلیه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزيزم شما شرايط اينجا رو نميدوني انگار نه؟ نميخوام توضيح بدم كه تعليق ميشم! يه انسولين به زور گير ...
اوکی به غر زدنت ادامه بده من شرایط اینجارو مثل همه ی مردم ایران میدونم دیرو زود داره اما میاد مثل تمام واکسن هایی که تو جهان هست و اینجا هستن انسولینم دیگه مثل قبل کمیاب نیست