2777
2789
عنوان

چرا مردم ایران اینطوری هستن؟

103 بازدید | 5 پست

هنوز هیچی نشده منفی نگریم...بذارید تو جهان تایید بشه بعد ناله کنیم😳فقط انگلیس تاییدش کرده اونم از دوشنبه فقط به یکسری افراد خاص میزنه...هیچ جاای دنیا تایید نکرده اف دی ای تایید نکرده هنوز...بذارید وقتی همه جا اومد اینجا نیومد گریه کنید😑وقتی ترکیه و پاکستان بیاد میشه اینجا نیاد؟😕بعدشم مگه میشه تا ابد با این موضوع زندگی کرد واکسنش بیاد خب اینجا هم میاد چجوری به حرف آدمایی اعتماد میکنید که میگفتن هفت سال طول میکشه تو دنیا بیاد اما الان تو دنیا در مرز تایید کلیه... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم شما شرايط اينجا رو نميدوني انگار نه؟ نميخوام توضيح بدم كه تعليق ميشم! يه انسولين به زور گير ...

اوکی به غر زدنت ادامه بده من شرایط اینجارو مثل همه ی مردم ایران میدونم دیرو زود داره اما میاد مثل تمام واکسن هایی که تو جهان هست و اینجا هستن انسولینم دیگه مثل قبل کمیاب نیست 

اوکی به غر زدنت ادامه بده من شرایط اینجارو مثل همه ی مردم ایران میدونم دیرو زود داره اما میاد مثل تم ...

قطعا مياد،

اما انتظار نداشته باشيد زود زود بياد.

بعدشم چه غر زدني؟

درست صحبت كنيد لطفا!

اين يه نظر واقع گرايانه بود.

منم منظورم اين بود كه به اين زوديا نمياد! همينطور با يه قيمت ارزون! وگرنه مجبورن بالاخره وارد كنن، چون ممكنه ايرانيا يكي يكي از دست برن.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.