2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

110 بازدید | 10 پست

خواهرای گلم بیاین کمی باهم فکر کنیم واسه ظهور اقامون تا الان چع کردیم؟ چقدر دلشونو با کارامون شکستیم؟ چقدر باعث خوش حالیشون شدیم؟ 

به قران به والله این اقا مظلوم ترینن تو عالم ایشون مظلوم ترینن خ

حتی مظلوم تر از اقا امام حسین. اقا امام حسین بی بی زینبو داشتن بی رقیه و.. اقا امام زمان کیو دارن؟ دلشون به ماها خوشه که اینقدر غرق در گناهیم و دلشو میشکنیم. بهش بی توجیم. چقدر از ایشون غافلیم ولی ایشون هنوز چشم انتظارمون هستن بهشون توجه کنیم. چرا فقط واسع الائمه دیگه اصک میریزین و غصه میخورین چرا واسه مظلومیت اقا غصه نمیخورید؟ چرا متوسل به حضرت مهدی نمشید مگع ما امام زمان نداریم؟ چرا فقط واسه حاجت ایشونو صدا میزنیم؟ بیاین امشب دور همیم واسه ظهورشون دعا کنیم حداقلش یه صلوات هدیه کن به ایشون. بیاین دور هم تصمیم بگیریم واسه دل اقامون یه کاری بکنیم. لطفا سریع ترک نکنید و نظراتتون رو بدید

بیاید بگید تصمیم بگیریم باهم چکار کنیم؟ 

مثلا میخوایم چله بگیریم چکار کنیم؟ چون میخوام دسته جمعی باشه به نیت صاحب الزمان. ان شاءالله اقا حاجت دل همتونو بدن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه النصر بحق زینب کبری (س)

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
برا من که چیزیو عوض نکرده

عزیزم حتما خواستت به صلاحت نبوده. اگر دعا مستجاب نشد یا صلاحت نبوده و بهترش نصیبت میشه. و یا ثوابش واسه اخرت ذخیره میشه. عزیزدلم از دحمت خدا ناامید نشو

بیاید بگید تصمیم بگیریم باهم چکار کنیم؟  مثلا میخوایم چله بگیریم چکار کنیم؟ چون میخوام دسته جم ...

آفرین عزیزم چه فکر خوبی بنظرم چله صلوات به نیت ظهور بذاریم و اینکه مثلا سعی کنیم هر روز یا هر جمعه ی تاپیک به یاد آقامون بزنیم بین اینهمه تاپیک بی فایده و بی هدف لااقل ی تاپیک مفید باشه و اینکه کسایی که دغدغه دارن رو پیدا کنیم تو ی تاپیک جمع کنیم و باهم همفکری کنیم خیلیا هستن که تو امضا شون یا تاپیکهاشون این دغدغه وجود داره 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
آفرین عزیزم چه فکر خوبی بنظرم چله صلوات به نیت ظهور بذاریم و اینکه مثلا سعی کنیم هر روز یا هر جمعه ی ...

عالیه عزیزدلم. ولی متاسفانه کسی به غیر شما پیشنهادی نداد. و خیلیا ساده گذشتن و رفتن