2789
عنوان

کفش نوک تیز

1338 بازدید | 24 پست

بچه ها یه کفش نوک تیز گرفتن برای امتحان که میپوشمش پای راستم اذیت میشه هم درد میگیره هم به انگشت شستم فشار میاد هم یکم پشت پامو میزنه به نظرتون درست میشه اگر جا باز کنه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به پات وازلین بزن بپوشش که پاتو نزنه 

وقتی کفش پاته سشوار بگیر روش

توش روزنامه خیس بذار بعد شب تا صبح بذار بمونه توش تا خشک شه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

پنجه پات ممکنه به مرور شکل بدی بگیره

اصلا از کفش‌های غیراستاندارد استفاده نکنید حتی اگر زیبا باشن

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

اگه پاتومیزنه بده کفاشی هرچقدربخوای بزرگترش میکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پنجه پات ممکنه به مرور شکل بدی بگیره اصلا از کفش‌های غیراستاندارد استفاده نکنید حتی اگر زیبا باشن

منم از همین میترسم چون میبینم الان مامان بزرگم انگشتانش میفته رو هم میترسم منم همینجوری بشم