2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 27 پست
ن نمیشه. میخوای بی بی چک با خط پررنگ نشونت بدم که بعد 6ساعت افتاده اما منفی بوده😁😁😁

میخوای بی بی چک نشونت بدم بعد ۲ثانیه با خط پررنگ ولی منفی بوده

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آفرین دقیقا همین طوریه .اصلا انگار جای اون ک باید قرمز بشه فقط معلومع . ولی لحظه اول فقط دیدم منفی و ...

واسه من یکی دو دقیقه بعد اون طوری شد تا دو ساعت تقریبا بعدش خییییییلی کمرنگ صورتی شد

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
خب مگه میشه آمپول نزنی ولی الکی مثبت نشون بده .

دیگ میشه بخاطر اینه میگن فقط 3تا 10دقیقه جواب درسته 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
میخوای بی بی چک نشونت بدم بعد ۲ثانیه با خط پررنگ ولی منفی بوده

کمرم شکست 😂😂😂😂😂

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
کمرم شکست 😂😂😂😂😂

خخخخ😂

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
ببین مارکشو ندارم اما ازایناس ک باقطره چکون باید امتحان کنی .عکس نمیاد وگرن عکس میفرستادم

من دفه پیش بیبی ها برام بعد 6ساعت هاله داشت آز منفی میشد ولی بچه بود، اما کوچک بود نموند جذب شد. الان هم باز اونطوریه، ولی داروی گیاهی خوردم کمی خونریزی کردم نمیدونم چی شده الان 

من دفه پیش بیبی ها برام بعد 6ساعت هاله داشت آز منفی میشد ولی بچه بود، اما کوچک بود نموند جذب شد. الا ...

عزیزم مگه میشه باردار باشی وآز نشون نده .حتی کوچیکم باش اول مثبت میشه بعد عددش میاد پایین وجذب میشه .درسته؟شایدم من دقیق نمیدونم

عزیزم مگه میشه باردار باشی وآز نشون نده .حتی کوچیکم باش اول مثبت میشه بعد عددش میاد پایین وجذب میشه ...

نمیدونم که، آز نشون نداد ولی سونو نشون داد، میگن برا بعضیا آز دیر نشون میده