2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 48 پست
مادرشوهر من هم ازمن هم از شوهرم بدش میاد 😂چون شوهرم طرف حقه بارها سر جاریم با مادرش دعوا کرده

پس بگو ازما بکش بیرون مادرشوهر من به من میگه الهی بچه نیاری بعد ب شوهرم میگه چرا بچه نمیارید زنت مشکل داره?بعد جاریم رو شوهرم نظر داشت رفتم گفتم برید جلو عروستونو بگیرید تا ابروشو نبردم گفت حالا چیه مگه ، مگه قراره مصطفی بره بگیرتش خوب دوستش داره دیگه، بعد خودم ب جاریم گفتم یه بار دیگه ببینم ب شوهرم میزنگی ابروتو میبرم 

دقیقا همه همینو میخوایم اما نمیدونم چرا اکثریت پسرو زن میدن تازه عاشق پسرشون میشن و عروس میشه براشون ...

دلسوزن الکین والا ما رو یه هزاری کمک نمیکنه ولی برا دخترش  خودش چایی ساز نو خریده برده اگه شوهر من 500قرض بخواد میگه ندارم ولی به اون پسزش خونه داده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره هرروزم میاد خونمون معلوم نیست چند چنده باخودش

مشکل روانی دارن اینجور ادما من 2سال ازدواج کردم 5ماهه از خونمون رفته میگفت ازت بدم میاد خودم میخواستم برا پسزم زن بگیرم تو امدی نزاشتی ولی با جنگ و دعوا بالاخره رفت اونم تازه کوچه بالاییمون

پس بگو ازما بکش بیرون مادرشوهر من به من میگه الهی بچه نیاری بعد ب شوهرم میگه چرا بچه نمیارید زنت مشک ...

می‌دونی بنظر من اگه عروسا تو خونه مادرشوهر زندگی نکنن این‌همه دلخوری وناراختی پیش نمیاد 

دوری و دوستی منکه آرزومه ازینجا خلاص شم دعا کنید برام

مادرشوهر شماهم که آخرت دوروهاس  

جاریت چه جلبی بوده

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
مشکل روانی دارن اینجور ادما من 2سال ازدواج کردم 5ماهه از خونمون رفته میگفت ازت بدم میاد خودم میخواست ...

باشما تو یه واحد زندگی میکرد؟

می‌دونی بنظر من اگه عروسا تو خونه مادرشوهر زندگی نکنن این‌همه دلخوری وناراختی پیش نمیاد  دوری ...

من برعکس بود مادرشوهرم امده بود خونه ما میگفت من اینجا رو دوست دارم خونتون بزرگه و پنجره زیاد داره اخر ک کرونا زیاد شد و ترسید یالاخره رفت ازینجا، انشاله واسه شما هم حل بشه و از هم دور بشید

باشما تو یه واحد زندگی میکرد؟

اره تو یه خونه البته گولم زدن و بهم دروغ گفتن روز خواستگاری گفتن خونه خودشه من تنها شرطم زندگی نکردن با مادرشوهر بود و همه چی رو قبول کردم اما پیرزن بعد عروسی فرداش امد خونمون موند 

خوب نفرت داره من بچمو نفرین کرده نفرین

خاک تو سرشون 

حالا مادرشوهر من نمازش سر وقت یه نماز فضا نداره  روزه مستحبی 

صلوات دعا ولی

آمار همه رو داره 

غیبت همه رو میکنه

خدا شاهده چند دفعه خودم تهمت زدنشو دیدم 

بعد خودشو آخرت مسلمونا میدونه

انکاز خدا فقط گفته هرکس نماز بخونه در بهشت روش بازه 

اره تو یه خونه البته گولم زدن و بهم دروغ گفتن روز خواستگاری گفتن خونه خودشه من تنها شرطم زندگی نکردن ...

وای خیلی سخته

می‌دونی من حتی دوست ندارم با پدر مادر خودم تو یه ساختمون باشم دپری رو دوست دارم