مادرشوهر من هم ازمن هم از شوهرم بدش میاد 😂چون شوهرم طرف حقه بارها سر جاریم با مادرش دعوا کرده
پس بگو ازما بکش بیرون مادرشوهر من به من میگه الهی بچه نیاری بعد ب شوهرم میگه چرا بچه نمیارید زنت مشکل داره?بعد جاریم رو شوهرم نظر داشت رفتم گفتم برید جلو عروستونو بگیرید تا ابروشو نبردم گفت حالا چیه مگه ، مگه قراره مصطفی بره بگیرتش خوب دوستش داره دیگه، بعد خودم ب جاریم گفتم یه بار دیگه ببینم ب شوهرم میزنگی ابروتو میبرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکل روانی دارن اینجور ادما من 2سال ازدواج کردم 5ماهه از خونمون رفته میگفت ازت بدم میاد خودم میخواستم برا پسزم زن بگیرم تو امدی نزاشتی ولی با جنگ و دعوا بالاخره رفت اونم تازه کوچه بالاییمون
میدونی بنظر من اگه عروسا تو خونه مادرشوهر زندگی نکنن اینهمه دلخوری وناراختی پیش نمیاد دوری ...
من برعکس بود مادرشوهرم امده بود خونه ما میگفت من اینجا رو دوست دارم خونتون بزرگه و پنجره زیاد داره اخر ک کرونا زیاد شد و ترسید یالاخره رفت ازینجا، انشاله واسه شما هم حل بشه و از هم دور بشید
اره تو یه خونه البته گولم زدن و بهم دروغ گفتن روز خواستگاری گفتن خونه خودشه من تنها شرطم زندگی نکردن با مادرشوهر بود و همه چی رو قبول کردم اما پیرزن بعد عروسی فرداش امد خونمون موند