2777
2789
عنوان

رژیم 7 روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3652 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقیق نمیدونم ولی بین 76/5 تا 77/5 هستم قدم 162 

آها من ۶۶ کیلو هستم به ۵۷ برسم عالی

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
پس تو خوبی من قشنگ گردم 😅😅😅

😂نه بابا من بیچاره هرچی خوردم رفته قلمبه شده پایین تنم خودمو دارم میکشم  

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

خب امروز روز اول رژیمه خانواده نمیدونم چرا تا من رژیم میگیرم پیتزا میپزن نون گرم میخرن کتلت سرخ میکنن نکنید بابااا از ظهر تا حالا تو مغزم جنگه اخرش یه تیکه سنگک خوردم  

تا الان که خوب بوده 

صبونه قهوه و خرما 

ناهار خیار و ماست 

عصرونه خرما و چای 

تا الان 10 تا خرما خوردم 

خیار حدود 6 تا 

ماست یه لیوان 

امروز روز سوم رژیم هستش خب رژیم خیلی خوبیه چون خرما داره اونم به تعداد زیااااد اصلا گرسنگی نداره  

دیروز که روز دوم بود چندتا تقلب داشتم یه پرتقال و نارنگی خوردم دو سه قاشق ته چین اخه چرا ؟؟؟! مثه قحطی زده ها بودم البته اینم بگم خیارامو خوردن سالاد شیرازی درست کردن بعد با ماستم ته چین درست کردن یعنی من دیروز فقط خرما و چای و تخم مرغ خوردم بارونم انقدر شدید بود و برف هم که بعدش اومد دیگه نه اسنپ چیزی می آورد نه من تونستم برم بیرون 

امروز دیگه میرم خرید 

ببین این رژیم اساسش مشکل داره عزیزم اینو میگیری بعدش ملا استخونات سرد میشه حالا هیمریضی میاد سراغت 

خیار سردی

شیر سردی مرکبات نصف بیشترشون سردی

خرما فقط اصل جنوب گرمی بقیشون رطب اینا همش سردی

واقعا نمیدونم این رژیمارو از کجا درمیارن

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
رژیم ۵و۲ بگیر عزیزم اینجوری خیلی ضرر میکنی

این چیه؟چجوریه؟

من اگر روزی شود نقاشِ این دنیاشَوم این جهان را...🌍عاری از هر غصه و غم میکشم.بحردلهابی قراری،مهربانی، یکدلی❤.هردلی رادرکنار شاخه ای گل میکشم🌹