2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 43 پست

کار خوبی میکنی

خدا جای حق نشسته

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اجازه ندادم ظلم بکنه اماذات بد همیشه بده چون حوصله طنش ندار سکوت کردم و دنبال زندگی خودم هستم

بهترین کار رو میکنی سرت تو زندگی خودته

همون بسپاری ب خدا ب نظرم بهترین کاره

راست میگی بعضیا کلا بیمارن😐😐

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرخوندن زبان هیچ ربطی به دعوا و مرافعه نداره ، آدم بدون دعوا هم میتونه جواب کسی رو بده 

دربرابر آدمهای هوچی و هرز دهان سکوت بهترینه

گاها جوابشو دادم ذات بد بده 

بارها و بارها در حضور من از جاری هام بد گفته اما برای عذاب من عکسهاشونو می‌ذاره پیج و قربون صدقه اشون می‌ره 

من می‌دونم دروغه اما هدفش اذیت کردن منه 

و من فقط خنده ام میگیره

خدا مگه بیگاره به نفرین تو گوش بده خودت انتقام بگیر

وا چرا انقد به خشونت دعوت می‌کنی تو 

تو یه تاپیک دیگه هم به پست گذاشنی که نمیدونم باید نامرد و خودخواه بود تا به موفقیت رسید 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
وا چرا انقد به خشونت دعوت می‌کنی تو  تو یه تاپیک دیگه هم به پست گذاشنی که نمیدونم باید نامرد و ...

وقتی یکی‌ازارت میده باید ازارش بدی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

گر تو با بد ،بد  کنی پس فرق چیست ؟؟؟؟؟؟یع لحظه دلم برا مادر شوهرت خیلیییی سوخت 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
گر تو با بد ،بد  کنی پس فرق چیست ؟؟؟؟؟؟یع لحظه دلم برا مادر شوهرت خیلیییی سوخت

پس‌تو بی زبون و پپه و ساده لوح باش تا همه ازارت بدن

مادرشوعر من یه زن فوق العاده باشعور و مهربونه که اتفاقا شدیدا رابطمون خوبه

دربرابر آدمهای هوچی و هرز دهان سکوت بهترینه گاها جوابشو دادم ذات بد بده  بارها و بارها در حضو ...

عزیزم اگر زندگیه خودت پر از مشغله باشه ، هیچ وقت به این آدم فکر هم نمیکنی یعنی یادت نمیاد که بهش فکر کنی، من خودم چند ماهه جدا شدم انقدر مشغله دارم دیگه چهره ی شخصی که سالها باهاش زندگی کردمو یادم نمیاد ، چون این خود ما هستیم که به خودمون ضربه میزنیم، یه جوری زندگی کن که انگار این آدم وجود نداره کلا ، 

من تاحالا کسی رو نفرین نکردم ولی بدجور دلم شکسته امابعد ده سال مثلادیدم همون کاری که بامن کرد سرش او ...

تا الان چندین بار همون بلاهایی که به سر من آورده به سرش اومده در فاصله کمتر از یکسال دقیقا همون موارد 

اما نمی‌فهمه 

تو این چند سال هر کاری برای عذاب من کرده اگر همسرم نبود کم می آوردم  اما حالا هر کاری کنه برام ...

خوب میکنی عزیزم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
عزیزم اگر زندگیه خودت پر از مشغله باشه ، هیچ وقت به این آدم فکر هم نمیکنی یعنی یادت نمیاد که بهش فکر ...

جدیدا دارم همین کار رو میکنم 

وقتی خونه پدر شوهرم هستم 

انگار اصلا نمیبینمش 

فقط در حد سلام و خداحافظ 

جوری رفتار میکنم انگار وجود نداره 

اونم حرص میخوره جور دیگه میخاد حرص منو دربیاره

من مخالفم 

اینطوری خودم ضربه میخورم 

از نظر دیگران دو طرف بد دیده میشن 

اما اگه بیخیالش باشی و بسپریش به خدا 

خدا از اون طرف جوابشو میده 

از این طرفم نمیگن تو بد بودی

من مخالفم  اینطوری خودم ضربه میخورم  از نظر دیگران دو طرف بد دیده میشن  اما اگه بی ...

دیگران هر زری میزنن بزنن مهم نیس

مهم دل توئه که منتظر زجر کشیدن اونه