2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره لاین کمرا یادش بخیر من قبل عملم  همیشه بااون ادیت میکردم باحسرت نگاه میکردم خدالعنت کنه دک ...

عمل کردی راضی نیستی؟ چرا

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
عمل کردی راضی نیستی؟ چرا

بغلای بینیمو یعنی پره هاشو کوچیک‌نکرد گفت احتیاج نیست الان نوک بینیم گندس ولی از نیمرخ قشنگ یه قوس خیلی کم داره خوشم میاد تاقبل این ازنیم رخ اصن نمیزاشتم عکسی ازم ثبت شه

الانم همش عکسام سه رخ یانیم رخه چون ازتمام رخ نوک بینیم واقعا بزرگه😭😭خدا لعنتش کنه النگوهای عروسیمو فروختم عمل کردم قشنگ عمل نکرد البته نسبت ب قبل خیلی بهتر شدما

بغلای بینیمو یعنی پره هاشو کوچیک‌نکرد گفت احتیاج نیست الان نوک بینیم گندس ولی از نیمرخ قشنگ یه قوس خ ...

منم خیییلی دوست دارم عمل کنم ولی پولشو ندلرم ..من میگم.هرچی دربیاد بهتر از بینی الانمه که قوز داره

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
منم خیییلی دوست دارم عمل کنم ولی پولشو ندلرم ..من میگم.هرچی دربیاد بهتر از بینی الانمه که قوز داره

مال منم قوز داره یکم. بیبی فیسم اگه دماغمم عمل کنم عالی میشه  . قبلا پول داشتم از بیهوشی ترسیدم الان هم پولشو ندارم 

اینجوری نوشته میشه؟line camera

اره راستش اونموقع هایی ک برنامه لاین مد بود من نصبش کردم نمیدونم اپدیت جدید داره یانه البته میتونین سرچ‌کنین ونسخه قبلیشو پیدا کنین نصب کنید ادیتاش خوبه ابرو صورت رنگ مو حجم لب کوچیک‌کردن بینی کلا میتونی بکوبی ازنو بسازی🤣