2777
2789
عنوان

دوست صمیمی بابام که فروشنده شم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه تکه اهن ۱ میلیاردیه خب 😐 عالمی که نیس بدین برههههه

جدی

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
میخاد بره دختر بازی🤨🤣

نه بابا با خانواده اش میرن

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

بستگی به ادمش داره عزیزم

ولی اگر شک دارید این کار نکنید بپرسید برای چه کاری میخواد

نره مخ دختر مردم بزنه یا کار خلاف کنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خب حقیقتش اصلا موضوعی نیس که به شما ربط داشته باشه.پدر مادرتون خودشون میدونن

حتما ربط داره که دارم میپرسم 

وقتی پراید بشه صدتومن یه تومن ماشین چیزی نیست که

یعنی بدیم