2777
2789

آهنگ کجایی آرزوی محال ..پلی کنید لطفا😅😂

دوستان اونایی که پدر مادر بالاسرشون هست و هندل میکنن

نمیتونن ازدواج کنن و شرایطش جور نیست

دیگه چه برسه به من که پدر مادرم طلاق گرفتن و خودمم و خودم

یک ریال هم پس انداز نداریم گیریم یه مورد خوب اومد باهم ازدواج کردیم این دوماد یه دست کت شلوار از عروس نمیخواد؟؟

هعیییی

بعضیا اگه دغدغه گرونی و اقتصاد دارن

من خانواده واقتصاد وجهیزیه و و

وام ازدواجم که برداشتن نورعلی نور😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ روزگار بدی شده

دیگه هرکی شوهر داره و زن داره همه از قبل دارن😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
وام ازدواج رو برنداشتن که کی گفت برداشتن؟

برای ۴۰۵ برمیدارن

ماهایی که ازدواج کردیم و تقریبا زندگیمونو ساختیم بازم داریم له میشیم زیر فشار . خدا رحم کنه به کسایی که تازه میخوان تشکیل زندگی بدن

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من جهیزیه نمیدم خودش میخره آخه عرب هستیم ما جهیزیه نداریم

ولی شاغل شو توام پول ما شلوار داماد دربیار 😂

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

متوجه نشدم چی دارن 😐

😐

واااااااااای مطمئنی؟؟؟؟

نه برنمیدارند.تادیک اخرمو بخون

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
2790
2778
2791
2779
2792