2777
2789
عنوان

مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 78 پست
خودت هیچ تلاشی نکردی؟

چه تلاشی کنم. هزاربار چله و ختم قران و ..... انجام دادم وقتی نمیخواد خدا چیکار کنم. خسته شدم والا مفاتیح رو دوره کردم صدبار.

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 
حتما خیلی خوش گذشته تابحال😁

می‌دونی همیشه فکر میکردم باید یه سری کارا رو تنها انجام بدم بعد ازدواج کنم مثلا درسم رو بخونم سر کار برم دستم تو جیب خودم باشه و... الان همه اینا رو دارم ولی حس آرامش ندارم و واقعا دلم میخواد کنار یه نفر تو خونه خودم باشم .خونه بابا واقعا خوبه بهشته و تنها پناهگاه آدم تا ابد ولی از یه جایی به بعد آدم تحلیل می‌ره کم حوصله میشه دلش کنج مخصوص خودش رو میخاد

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تلاشی کنم. هزاربار چله و ختم قران و ..... انجام دادم وقتی نمیخواد خدا چیکار کنم. خسته شدم والا مف ...

خخخ منم 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
تازه ١٠ماهه جدا شدم ولى خب در حال حاضر قصد ندارم اخه تنهايي فعلا بهم مزه كرده😅كسي نيس رو اعصابم ب ...

درسته ان شاءالله به موقعش با یه مرد واقعی ازدواج کنید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
واقعا معتقدم اولا ک بیشتریا نمیشه ثانیا اگه بشه یا ب جدایی ختم  متاسفانه یا زندگی هاشون ب در ...

مخصوصا دعای محبت اگه زورکی باشه،بچشم خودم دیدم زندگی هستا ولی بقول شما زهر ماره

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
چه تلاشی کنم. هزاربار چله و ختم قران و ..... انجام دادم وقتی نمیخواد خدا چیکار کنم. خسته شدم والا مف ...

ان شالله امسال عروس بشی 

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
قربونت عزيزم  شمام هرجا هستى موفق و خوشبحت باشى🌿🌺

خدا نکنه ممنونم عزیزم ان شاءالله❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ان شالله امسال عروس بشی 

انشالله ممنونم انشالله همه دختر خانومای مجرد 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم.