2777
2789
عنوان

توی همدان زندگی کردن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22625 بازدید | 21 پست

سلام من به دلیل موقعیت شغلی تمام استانهای ایران را رفتم و متولد شهرکرد هستم کل ایران را بگردید به تمیزی،وفور امکانات و شرایط بسیار بسیار عالی از هر نظر که بگید را مثل اصفهان پیدا نمی کنید. همدان هم شهر بدی نیست ولی امکانات خوبی نداره در منطقه غرب به نسبت بقیه شرایطش یه کم بهتره

هواش خرداد تا آبان خوبه

بقیه اش سرده

سرماش شاید به اردبیل نرسه ولی اذیت می کنه

شهر تمیز و آرامی هست 

اجناس گرانه 

خونه تو حاشیه شهر خیلی ارزانه

مردمش هم خوب و بد داره مثل سایر شهرها

اگر سرما اذیتتون نکنه و همچنین از فک و فاملتون  دور نمی افتید همدان گزینه خوبی هست

تحمل  غربت سخته البته ۶ ماه سرما رو هم اضافه کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضعیت کار تو همدان هم اصلا" خوب نیست

به خاطر سرمای طولانی و کمبود شغل همدان یکی از استانهای مهاجر فرصت هست همدانی ها بیشتر به قم، ساوا یا اطراف تهران میرند تو این مناطق از هر دو نفر یکیش همدانی هست باور نمی کنید تو مسیرتون تو ساوه شهریار باغستان نصیرآباد خادم آباد شهر قدس(قلعه حسنخان) یا قم از چند نفر بپرسید اصالتاً کجائید هستید؟ مطمئن باشید نصفشون میگن همدانی مخصوصاً شهرستانهای شمال استان زیاد میرن به قم و ساوه و اطراف تهران

کسب و کار رونق نداره

شهر خلوت و کم رونقه 

تابستوناش مناطق گردشگریش یه کم رونق دارن والسلام

کارخونه و شهرک صنعتی پر رونقی هم نداره

سلام عزیزم میشه چندتا رستوران خوب وجاهای دیدنی وهتل خوب بهم بگی

سلام عزیزم 

رستوران اسپی یاس ، کلیز،  عطاویچ ، و کافه رستوران پلاک ۲۱

کافه هم ، فکر کده ، شب های روشن ، یه کافه خیلی خفنی هم تقریبا تازگیا باز شده ولی اسمش یادم نیستت ، ولی حیاط خ خوشکلی داشت و موزیک زنده ایتا ک یادم نمیاد اصن اسمشو 

هتل هم امیران از همهه بهتره ،ولی باز هتل پارسیان،  بوعلی ،کتیبه ، سفیر هم خوبه

جاهای دیدنی گنجنامه عالیهع، هم آبشار گنجنامه، هم دهکده توریستیش که غار آکواریوم و چیزای دیگه داره، هم تله کابینش که ازون ور میبرتت ميدان ميشان ،خیلی خوبه گنجنامه رو کامل همه جاشو برو،عباس آباد

اگه حالت جای دیدنی آرامگاهی هم بخای آرامگاه بوعلی و آرامگاه باباطاهر خوبه

غار علیصدر شهرستان کبودرآهنگ هم خیلی خوبهه

روستای وركانه هم قشنگه تو یه فیلمی بازی می‌کردن اسمش یادم نیست

اگه سفال اینام میخای شهرستان لالجین مرکزشه

باز اگه چیزی خواستی بگو😁

سلام به نظر من که شهر خیلی خوبیه ارزونتر از شهرای دیگه هستش مردمش هم مثل مردم همه شهرها هم خوب داره ...

(اصفهان یا همدان) 

من میخواستم خونمون رو ببرم به یکی از این شهر ها برای زندگی میشه نظرتون رو درباره ی هردو بهم بگین🙏