دختر خالم که خیلی هم با هم صمیمی هستیم به خاطر کار شوهرش دارن میرن همدان زندگی کنن.به نظرتون سختش نمیشه؟آخه شنیدم برا غریبه ها زندگی اونجا اصلا راحت نیست.شاید هم اشتباه می کنم. خدا کنه.من که خیلی دلم براش تنگ میشه ان شاءاله بهش خوش بگذره و راحت باشه.
نه خوب نیست من همسرم همدانیه زندگی توی همدان جالب نیست خییییلی سرده و چون مرتفعه همش فشار خون ادم دچار مشکل میشه من که همش سرگیجه میگیرم یه کم دلگیره. برای مسافرت خوبه .اما برای زندگی دلگیره از همه بدتر اینکه امکاناتش به صورت مجتمع نیست مثلا مثل تهران نیست که یه محدوده بزرگ پر از لباس فروشی باشه, یه خیابون لوازم بهداشتی ساختمان باشه منظورم اینه که توی همدان هیچ چیزی بورس تخصصی نداره مثلا باید ده تا خیابون بری اون طرف تر تا یه مغازه کیف فروشی پیدا کنی. بازم ده تا کوچه بری یکی دیگه پیدا کنی
ضمن اینکه آب و هواش به بعضیا نمیسازه من شخصا به محض ورودم به همدان پریود میشم:(
وای همدان شهر منه!!!البته من همدانی نیستم خوزستانی ام ولی دانشجو بودم اونجا 4 سال.بهترین دوران زندگیم بود.خیلی دلم برای همدان تنگ میشه .شهر تمیز و خیابونای شسته رفته اش.فقط خیلی سرده .سرماش ناجوره .فکر کنم این سرما رو مردمش اثر داشته که زیاد نمیجوشن باهم. اتفاقا اون 4 سالی که همدان بودم رااااااااااااااحت ترین و بی دردترین پریودی ها روداشتم.منی که همیشه آلرژی دارم وعطسه وابریزش ولم نمیکنه اونجا اوکی و عالی بودم .موهام اصلا نمیریخت!!!! البته مهرافرین درست میگه برا خرید بورس نداره.
خاله من و پسر خاله ام ساکن اونجا هستند. منم خیلی دوست دارم برم اونجا ساکن بشم. مردم خیلی خیلی مهربون و مهمان نوازی داره. بسیار هم با فرهنگ هستند. غیر از استادان و متخصصین کوچه مشکی از جاهای بسیار خوبشه.
سلام به نظر من که شهر خیلی خوبیه ارزونتر از شهرای دیگه هستش مردمش هم مثل مردم همه شهرها هم خوب داره هم بعد من خودم همدانی هستم ولی بعد از ازدواجم به خاطر همسرم اومد اصفهان