2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسیعشو داری؟ یا کوچیک؟  چندساله متوجهش شدی ، خانوادتم دارن؟

همه جای بدنم مستعده ولی دستام بیشتره

۴ساله شدت گرفته، چون این بیماری خود درمانگره. اولاش مثل خشکی ساده پوست بود و زود برطرف میشد 

من مشکل پوستی پسوریازیس دارم و کنترل بیماری و درمانش زیر نظر دکتر ابوالفضل جویا هستش کارشون خیلی خوبه به من کمک زیادی کردن برای بیماری پوستیم دکتر ابوالفضل جویا بهترین متخصص پوست اصفهان هستند . 

این لینک پیجشونه اگر خاستی از ایشون کمک بگیری https://drjooya.com/

من مشکل پوستی پسوریازیس دارم و کنترل بیماری و درمانش زیر نظر دکتر ابوالفضل جویا هستش کارشون خیلی خوب ...

عزیزم سلام گلم تمام این داروها موقتی هستن و درمان قطعی ندارند حتی گاهی دیگه پاسخی نمیدن به بیماری و دنبال راه قوی تر میگردند اما باید این بیماری رو ریشه ای درمان کنی و درمان قطعی داره اگر بخوای . به این شماره درواتساپ من مراجعه کنید تا شماراراهنمایی کنم 09199354404

همه جای بدنم مستعده ولی دستام بیشتره ۴ساله شدت گرفته، چون این بیماری خود درمانگره. اولاش مثل خشکی س ...

سلام عزیزم . گلم این بیماری درمان صددرصدی داره به این شماره مراجعه کن درواتساپ شماراراهنمایی   کنم برای درمان همیشگی 09199354404

این کرم راحت گیرمیاد؟  من رو انگشت شصت دستمِ ، و جدیدن پشت گردنمم احساس میکنم داره . دکتر خوب ...

عزیزم سلام . برای درمان کامل این بیماری به این شماره مراجعه کنید تاشماراراهنمایی کنم گلم 09199354404 این بیماری درمان صددرصدی و بدون بازگشت داره 

اگر دنبال درمان قطعی پسوریازیس هستی دکتر علی تارات خیلی عالیه. ایشون به روش اوزون درمانی این بیماری رو درمان میکنن. من شماره مطب و آدرس شونو میزارم

۰۲۱۲۶۲۰۷۹۳۷

تهران ، خ ولیعصر، روبروی پارک ملت، پلاک ۲۶۱۷، ساختمان داستو، ط ۵، و ۲۲