2777
2789
عنوان

ضربه به شکم و سینه زن باردار

5371 بازدید | 88 پست

سلام دوستان.من امروز با شوهرم دعوام شد...

داشتیم میرفتیم لواسون که داخل راه بحث پیش پا افتاده ی ما بالا گرفت...یهو خیلی غافلگیرانه و نا باورانه،میدون لواسون ترمز دستی رو محکم کشید و پیاده شد اومد سمت من...کلی بی ادبی و فحاشی کرد و با مشت دو سه بار محکم زد به شکمم و یه مشت هم زد به سینه سمت راستم و گفت به حق امام رضا باردار نباشی!!!!با اینکه عاشق بچه هست و میگه به احتمال ۹۹ درصد باردار شدی...

من تازه اقدام به بارداری کردم و امروز فردا مشخص میشه باردارم یا نه(۹ روز از اقدامم گذشته و روز ۲۵ پریودم)...ولی از صبح تا حالا به شدددددت پهلوی راستم درد گرفته

ممکنه باردار باشم؟؟؟؟ممکنه اگر باردار باشم،به بچم آسیب رسیده باشه؟؟؟

توووو رو خدا کمکم کنید...بجز با شما،با احد و ناسی نمیتونم صحبت کنم...ناراحت و بسیااار نگرانم

این وحشی از کجا فرار کرده

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت دوست داری از همچین مردی بچه داشته باشی؟؟

انشالله هرچی خیره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
همه حرفشون میشه  اشکالی ندره که ان شالله رابطشون بهتر بشه

اخه کتک زدن؟؟  کاش همه میتونستن به خودشون احترام بزارن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

فکرنکنم‌چیزی بشه،هرچی خدا بخواد.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.