2777
2789

من تازه میخوام گواهینامه بگیرم خیلی میترسم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

من اصلااااا

راننده یک ماهه بودم که ۹ساعت تو‌جاده پشت سرم هم رانندگی کردم 

😂😂😂😂😂هیچ زنی تو جاده نبود همه راننده تریلی سبیل کلفت 

الان دوس دارم پایه دو و یک رو هم بگیرم 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بترسی ؛هرگز راننده نمیشی 

میترسم که قبول نشم

وگرنه از رانندگی نمیترسم فقط استرس دارم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
تو چقدر هنر داری ماشاالله 

مسخرم نکن گل 😂😂😂😂

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
چه خوب😍راز موفقیتت رو بگو عشقم😂

عشق و علاقه فقط گلم 

من حتی پدرم به علت مشکلی که دارن نمیتونن رانندگی کنند 

ولی برای من ماشین خریدن 

نه بخدا جدی گفتم منم دوست داشتم رانندگیم خوب باشه ولی خیلی میترسم

نترس همین تو جاهای خلوت رانندگی کن 

به ماشینت مسلط باش