2777
2789
عنوان

حتما باید مذهبی بود ک خدا خواسته آدم رو بده🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش ب حالت

اگه فقط قرار بود خدا فقط حاجت این آدم ها رو بده همه مساجد پر رونق بود و هیچ کلیسا و کنیسه و معبد و ...  رونقی نداشت!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اگه قرار بود اینطوری باشه خدا بعد چند سال آرزومو بر آورده میکرد ولی کلا نماز خوندن یکی از شرط های ا ...

خب ماها قبلا میخوندیم انقد ب چیزایی ک خواستیم نرسیدیم خسته شدیم

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

نه .من مذهبی خدا حاجتمو نداد .ربطی نداره

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
کفر نکن عزیزم 

خسته شدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
قربون خودتو و نقطه چین هات💖

فدامدا# ....................................اینجوری نگو قلبم ضعیفه یه وقت پس میوفتم.......................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
وای عاشق عکس پزوفایلتم دوس دارم همش بوسش کنم 

❤❤❤❤❤❤  الان شیرش خورد و خوابید!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

ببین نماز و روزه و اینا همش راه های نزدیکی به خداست

درسته که اینا آدم رو به خدا نزدیک میکنه و موجب برآورده شدن حاجات هم میشه اما نه همه حاجت ها!!!!!

اگه یه فرد مذهبی بخواد مثلا بگه چون من اینکارا رو انجام میدم خدا باید همه دعاها وخواسته های منو برآورده کنه و اگه برآورده نشد باید ایمانش رو از دست بده بگه خب من که دارم اینکارو میکنم چرا خدا بهم جوابمو نمیده!؟؟؟

یه چیزایی برمیگرده به حکمت خدا که ما هیچ وقت ازشون سر درنمیاریم ممکنه به خواسته امون نرسیم و نرسیدن هم خیری درش باشه که ما اینو نمیفهمیم و فقط خداست که میدونه چی به صلاح بنده اشه....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

ببین خیچ چیزی وجود نداره که بگه تو نماز میخ نی خدابهت میده اون نمیخونه نمیده 

ولی نماز خوندن روزه و چیزهای دیگه تکالیف الهی هستن برای ارامش تو اون دنیا 

ولی خب روایات زیادی وجود داره از تاثیر بینمازی تو زندگی 

به نطرم ادما هرچه خودشون رو به خدا نزدیک تر کنن وبه خاطر خدا ازچیزهایی بزنن خدا براشون جبران میکنه احساس میکنم اونایی که خودشون خواستن نماز خون بشن خدا هواشونو بیشتر داره البته اینا احساس ادمان 

تو فقط از چیزی انرژی مثبت میگیری که بهش اعتقاد قلبی داشته باشی

من فقط خدا رو دوست دارم ک انگار اون منو دوست ندارن و نمیشنوه😣

خوب تاحالا اینجوری بوده بهت توجه نکرده چجوره یکم فرق کنی شاید حاجت روا شدی

اره دقیقا سوال رو پرسیدم ک بزنم توکار تغییر

نه خارجیا که نماز نمیخونن پس نباید به چیزی برسن

خدا خودش گفتن واسه کافرا همین دنیا داده بهشون چون برابر پر پشه واسه خدا ترزش نداره اگه میداشت به حبیبش محمد (ص) میداد این دنیا به کافرا داده اون دنیا بهشتو به مسلمونه که بهشت چیزیه قابل تصور نیست خوبیاش......و استاتر عزیزم این یه چیز واضعه که خدای پاک کسایی رو دوست داره به چیزیکه امر کرده عمل میکنه اونم نماز قرآن روزه و چیزای دیگه...اینکه کسی نماز نمیخونه روزه نمیگیره خدا بهش چیزیم میده دلیل نمیشه خدا میخوادش یا بنده خوبشه همینجوریه گفتم اگه اینجوری بود به کافر نمیداد😊