2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مادرشوهرم میگه دو سه روزه ی عقد بکنید که ما برگردیم شهرمون گفتم عقد زمان میخواد لباس بگیرم آرایش ...

نه اصلا اینطوری قبول نکن . بگو برید هفته دیگه بیاید .تو هم آرزو داری مگه چند بار عقد میکنی .

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
کو ببینیم

دستور بود؟ 😂😂

ندارم توو گوشیم عکس عقدمو. داشتم هم نمیزاشتم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

به نظرتون آخه میشه با مانتو شلوار دوس دارم مثلا ی کت شلوار سفید خوشگل بگیرم برم آرایشگاه کیف و کفش بگیرم برا عقدم حداقل عکساشو یادگاری داشته باشیم ما یک ساله نامزدیم یک ماه پیش نامزدم برام پوتینو پالتو و شومیز و روسری گرفت فک میکنم مادرشوهرم واسه این گفت نمیخوای چون تازه نامزدم خرید کرده بود برام ولی آخه لباس عقد فرق میکنه

دستور بود؟ 😂😂 ندارم توو گوشیم عکس عقدمو. داشتم هم نمیزاشتم 

دوست دارم ببینمش

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

من ازدواج دومم بود

تازه یه جشن مفصل در حد عروسی گرفتیم لباسم کم از لباس عروس نبود 

لباسم پایینش کاملا حریر بود بالاتنش پر شکوفه گل که که پارچشو۴  سال پیش متری ۳۰۰ گرفتیم 

دسته گل ،سفره عقد،ارایشگاه گرون همه چی داشتم 

به نظرتون آخه میشه با مانتو شلوار دوس دارم مثلا ی کت شلوار سفید خوشگل بگیرم برم آرایشگاه کیف و کفش ب ...

یباره و تکرار نمیشه. ب نظر من با مانتو. شلوار اصلا جالب نیست. سر فرصت خرید کنین و برو ی میکاپ لایت کن. عجله نکن بعدا پشیمون نشی. عکسای عقد مهمه واسه ما خانوما

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
به نظرتون آخه میشه با مانتو شلوار دوس دارم مثلا ی کت شلوار سفید خوشگل بگیرم برم آرایشگاه کیف و کفش ب ...

لباس بپوش گلم 

کت و شلوار اصلا جالب نیس حتی اگه برند و گرون باشه 

من ندیدم تن کسی کت و شلوار جالب باشه برا عقد...

لباس قشنگتره