2777
2789
عنوان

اشپل ماهی🤦‍♀️🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 7102 بازدید | 41 پست

ما فقط خاویار ماهی سفید رو میخوریم یا سرخ میکنیم یا کوکو درست میکنیم کوکو خاویار با برگ سیر و یه سبزی داریم خرش یا خنش بهش میگیم با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و سرخ میکنیم ولی قزل فکر نکنم خاویار داشته باشه ما قزل  نمیخریم 

ما فقط خاویار ماهی سفید رو میخوریم یا سرخ میکنیم یا کوکو درست میکنیم کوکو خاویار با برگ سیر و یه سبز ...

شوهرم یه مدته میگه همه میگن خوشمزه اس

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا عزیزم اینم اطلاعات کافی: فقط باید تو نت سرچ میکردی.  اشپل ماهی به تخم ماهی های دریایی گفت ...

خیلی از اطلاعاتش کاملا اشتباهه 😊ضمن اینکه منبع موثقی برای این حرفا نه وجود داره نه ارائه کردین

تحقیقاتی که نتیجه اش رو در قالب برنامه تلوزیونی دیدم معتبر بودن و پست شما رو رد میکنن

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
خیلی از اطلاعاتش کاملا اشتباهه 😊ضمن اینکه منبع موثقی برای این حرفا نه وجود داره نه ارائه کردین تحق ...

باشه😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ما فقط خاویار ماهی سفید رو میخوریم یا سرخ میکنیم یا کوکو درست میکنیم کوکو خاویار با برگ سیر و یه سبز ...

منم جایی که ماهی میخرم همیشه شکمشو تمیز میکنه و تیکه میکنه میده

خیلیا اصلا اشپل ماهی قزل آلا رو برنمیدارن میمونه مغازه

البته بعضیام دوست دارن

گاهی مغازه داره اشانتیونی یه اشپل اضافه میداد بهم

اگه گرون بود که مفت نمیدادش

عزیز دلم یه گوگل کن 

عزیزم من توضیح دادم صحبتمم واضح بود شما نمیخوای یه موضوع به این سادگی رو قبول کنی به من ربطی نداره ولی لطفا اگه نمیخوای قبول کنی حداقل راهنمایی دیگران رو زیر سوال نبر

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عزیزم من توضیح دادم صحبتمم واضح بود شما نمیخوای یه موضوع به این سادگی رو قبول کنی به من ربطی نداره و ...

وای خدا چون یه برنامه تلوزیونی دیدی اینقدر فک میکنی درسته؟!!!

و هنه به جز شما اشتباه میکنن؟

عزیزم من نمیگم حرف درسته ولی خودت گوگل کن متوجه میشی

اشپل و خاویار هردوشون تخم ماهی هستن

ولی به تخم چند نوع ماهی خاص میگن خاویار

ارزش غدایی شون وقیمتشون هم زمین تا اسمان فرق میکنه

خداوکیلی به یکی بگی خاویار و اشپل یکیه احتمال داره بخندن

کوکو یعنی تخم مرع بزنم وادویه فقط بعد باید اشپلهارو چجوری بشورم؟

آره رگ هاش رو جدا کن، ادویه بزن، ما یه ذره سبزی محلی هم میزنیم، اندازه یه قاشق مثلا، شما جعفری شوید خشک بزن مثلا یه ذره، مثل کوکو سرخ کن 

وای خدا چون یه برنامه تلوزیونی دیدی اینقدر فک میکنی درسته؟!!! و هنه به جز شما اشتباه میکنن؟ عزیزم ...

باشه تو خوبی! 

قبل از نقد اطلاعات کافی داشته باش و اداب بحث رو هم بلد باش

احیانا اگه خواستی ریپلای کنی منتظر جوابم نباش امضامو به جاش بخون

من واضح اطلاعاتم رو گفتم شما درکشون نمیکنید به خودتون مربوطه

ضمنا اون برنامه نتیجه تحقیقاتی که توی انگلیس و به روز ترین مزرعه خاویار انجام شده و مسلما از اطلاعات گوگل تخصصی تره و صرفا تفاوت و شباهت و نحوه پخت! نیست

باشه تو خوبی!  قبل از نقد اطلاعات کافی داشته باش و اداب بحث رو هم بلد باش احیانا اگه خواستی ر ...

جانم اتفاقا شما آداب بحث رو بلد نیستین 

عزیزم اتفاقا اول امضاتونو دیدم و کاملا فهمیدم از اونایی هستین که رو گفته تون پافشاری میکنید حتی اگه غلط باشه اونقدر مغرورین که اشتباهتون قبول نمیکنین

و وقتی کم میارین جوش میارید و شروع میکنین به توهین و بیراهه بردن بحث و عصبانی شدن

اشکال نداره من ادمایی مثل شمارو زیاد دیدم  وذره ای هم ناراحت نمیشم

براتون آرزوی آرامش درونی میکنم