2777
2789
عنوان

اشپل ماهی🤦‍♀️🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 7102 بازدید | 41 پست
من برا قرل آلا رو چند بار درست کردم  تو روغن کمی سرخ کن و بهش تخم مرغ و ادویه بزن  میتون ...

عزیزم چجوری بشورم

دستورشو شمرده شمرده میگی😀تا یاد بگیرم😊لطفا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوکو یعنی تخم مرع بزنم وادویه فقط بعد باید اشپلهارو چجوری بشورم؟

من فقط همون جور درسته  توی آبکش میگیرم زیر آب 

موقع سرخ کردن از هم باز میشن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بهش خاویار هم میگن سرخ کن مثل ماهی خیلی خوشمزه میشه

عه من فک کردم فقط واسه ماهیه خاویارو خاویار میگن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من فقط همون جور درسته  توی آبکش میگیرم زیر آب  موقع سرخ کردن از هم باز میشن

آهامرسی💖

خاویار فقط مال ماهی خاویاری هست مثل فیل ماهی .بقیه ماهی ها که خاویار ندارن

نه عزیزم کلا به تخم ماهی خاویار میگن فیل ماهی از همه گرون تره ولی خاویار ارزون قیمت هم زیاده بسته به سن بلوغشون قیمتشون فرق میکنه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
من فقط همون جور درسته  توی آبکش میگیرم زیر آب  موقع سرخ کردن از هم باز میشن

اگه خواستی پیاز و سیر رنده شده رو توی روغن یا کره کمی تفت بده سبک و طلایی شد اشپل رو  اضافه کن سرخ بشن 

بعد بهش تخم مرغ اضافه کن و همشون بزن تا خودشون رو بگیرن.

میتونی پیاز نزنی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
هان تخمش را میخورن مگه

مثل اینکه

ماهی های مخصوص مثل اوزون برون و ماهی خاویاری فقط خاویار دارن

به یه کاربر توضیح دادم 😊

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
به یه کاربر توضیح دادم 😊

آهان دیدم ولی اشتباه توضیح دادین عزیزم

خاویار با اشپل ماهی فرق داره

به تخم ماهی های خاص میگن خاویار

هرچند ااشپل هم تخم ماهیه ولی خاویار نیست و به اندازه خاویار ازش غذایی نداره خیلیم ارزونتره

خواستی تو نت جستجو کن

شما اینجوری میگی ولی کلا ماهی های خاویاری جدا هستن. درسته خاویار هم تخم داخل شکم ماهی هست اما بقیه ...

یه برنامه تحقیقاتی روی ماهی ها رو توی همین هفته دیدم و همین چیزا رو گفتن از خودم چیزی در نیاوردم تخصصم ماهی نیست😊

اولین باره اشپیل میشنوم

آهان دیدم ولی اشتباه توضیح دادین عزیزم خاویار با اشپل ماهی فرق داره به تخم ماهی های خاص میگن خاویا ...

توی پست دیگه ادامه اش رو توضیح دادم قبل از نقد اطلاعات کافی داشته باشید

توی پست دیگه ادامه اش رو توضیح دادم قبل از نقد اطلاعات کافی داشته باشید

بیا عزیزم اینم اطلاعات کافی:

فقط باید تو نت سرچ میکردی. 

اشپل ماهی به تخم ماهی های دریایی گفته می شود که در تمامی ماهی ها دیده می شود و مانند خاویار نمی باشد. اشپل در صنایع آشپزی بسیار کاربرد دارد و همچنین قیمت آن کمتر از خاویار می باشد. البته اشپل در استان های گیلان، مازندران و قسمت دیگر شمال کشور به عنوان غذای محبوبی مصرف می شود و در آشپزی از آن به طور قابل توجهی استفاده می گردد.

در مورد تفاوت خاویار با اشپل ماهی گفته شده است که خاویار در اندازه های بزرگتری دیده شده و اشپلها از رنگ آجری برخوردار می باشند. ولی خاویار دارای رنگ طلایی، خاکستری و سیاه می باشد. ارزش غذایی خاویار بسیار بیش تر از اشپلها بوده است و البته خاویار از قیمت بالایی برخوردار است.

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔