2777
2789
صبوری صبوری صبوری خوش اخلاقی تو لجبازی نکن تو خوش اخلاق باش صبوری کن خودش شرمنده رفتارش میشه یو ...

از دوران عقدو نامزدی عروسی کلا ۴ ساله باهمیم 

لنقدر صبوری کردم محبت کردم جواب ندادم که همه دیگه متعجب هستن میگن اصلا باورمون نمیشه این تویی انقدر صبوری میکنی احترام میذاری .ولی انگار نه انگار زره ای تغییر نمیکنه کوچک ترین تکونی به خودش نمیده اصلا براش مهم نیس

خدایا ممنون بابت کوچولوی توی دلم 😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره برین اگر میاد باهات.نمیدونم والا معمولا خوش اخلاقی جواب میده

اصلا به مشاوره اعتقادی نداره ادم بی فرهنگی هم نیست درس خوندس جوان هست سنی هم نداره اما عین دوران قاجار رفتاراش با زن.عین پدرشه.برادرای بزرگ ترش اصلا اینجوری نیستن میگه من خودم مشاور زندگی خودمم و هر جور دوست دارم زندگی میکنم کار به رفتار بقیه ادما ندارم 

مشاوره برین اگر میاد باهات.نمیدونم والا معمولا خوش اخلاقی جواب میده

توقع داره من بهش بگم افرین همه پولات خرج پدرو مادرت کن فقط پدرو مادرت تو دنیا برات عزیز باشن فقط خار تو پای اونا نره بره تو چشم ما.من غذا درست میکنم مادرت پیره خسته نشه تو پول بده بابات پولات خرج نشه.چرا خونمون دیوار به دیوار باشه باید تو یه خونه باشیم هر دیقه کنارشون باشیم چرا فقط بریم بهشون سر بزنیم .هر جا میریم باهامون بیان گناه دارن.بعد اون موقع زن خوبیم حق دارم چند روز یه بار برم پدرو مادرم ببینم