2777
2789
عنوان

معجزه معده درد !!!!!!

21554 بازدید | 14 پست

من چندین سال معده درد داشتم هرررر چیزیو امتحان کردم  از گیاهی تا شیمیایی

تو نت خیلی گشتم یه جایی مطلب جالب دیدم یه نفر مثل من بود خوردن میوه شده بود آرزو   یه بار تو تلویزیون میبینه که شیرها چطور این گوشت های خام رو میخورن و هضم میکنن بعد من با میوه هم دلدرد میگیرم‌ نوشته بود خیلی فکر کردم دیدم معدشون با هر راه رفتنی تاب میخوره تصمیم گرفتم روزی ۳۰۰بار رو پاهام بالا و پایین کنم  نه اینکه بپرم فقط معدم و حرکت بدم و توی یک هفته اشتهام باز شد و با تعجب سیب با پوست تو یخچال که همیشه بهش نگاه میکردم خوردم و نهار دو تا بشقاب  همه با تعجب نگام میکردن

خلاصه منم تصمیم گرفتم انحامش بدم ولی ترجیح دادم رو تردمیل موقع دلدرد ربع ساعت بدوم  وقتی از تردمیل پایین اومدم یه هوایی از معدم اومد تو گلوم و دردم یهو رفت 😳

و معجزه دوم توی تمام این دکترا و داروها یه چیزی روی هیلیا از جمله خودم جواب داد

یک لیوان عرق نعنا با یک قاشق بارهنگ بجوشانید تا قرمز شود وکامل میل کنید   پنج دقیقه بعد گاز معده شما از بین میرود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا. جالبه  بالا و پایین خودتو تکون دادی؟

نگاه کف پات از زمین حدا نمیشه بالاو پایین میشی  هر خرکتی که باعث بشه معدت حرکت کنه   من رو تردمیل میدوییدم تا دردم از بین میرفت  بعد ولش میکرد

و معجزه دوم توی تمام این دکترا و داروها یه چیزی روی هیلیا از جمله خودم جواب داد یک لیوان عرق نعنا ب ...

برای ریفلاکس معده هم خوبه؟من همیشه دهنم ترش میشه از اسید

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
برای ریفلاکس معده هم خوبه؟من همیشه دهنم ترش میشه از اسید

کلا معده که حرکت کنه هضم راحت انجام میشه

ولی برای شما دیدم که عرق نعنا و بارهنگ جوشیدن جواب میده

عرق نعنا و بارهنگ برا معده خیلی خوبه

من معده م بزرگه یعنی چیزی بخورم شکمم میشه مثه بارداری

نمیدونم چاره ش چیه

جدیدا اینجوری شدم

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

عرق نعنا و بارهنگ برا معده خیلی خوبه من معده م بزرگه یعنی چیزی بخورم شکمم میشه مثه بارداری ن ...

هر کدوم بتنهایی فایده نداره   وقتی بجوشه یه کاری تو عرق نهنا انگار تولید میشه  مثل نوشابه وقتی میخوری گاز معدتو میکشه بیرون و بارهنگ هم یه روکش نرم میکشه رو معده تا اگه ورمی زخمی التهابی هست درمان بشه  مثل قرص بیسموت

هر کدوم بتنهایی فایده نداره   وقتی بجوشه یه کاری تو عرق نهنا انگار تولید میشه  مثل نوشابه ...

پس میگی برا مشکل منم جواب میده؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.