2777
2789
عنوان

مشاور

52 بازدید | 9 پست

کسی اینجا مشاور خانواده هست؟

یا اگر میشناسین تگشون کنید بیزحمت.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
بفرمایید عزیزم 

میتونم درخواست بدم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام، روز بخیر، معذرت خواهی می کنم که مزاحم میشم، امکان داره یه سوال حقوقی دارم با شما در میون بگذارم؟ باز هم عذرخواهی می کنم

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
سلام، روز بخیر، معذرت خواهی می کنم که مزاحم میشم، امکان داره یه سوال حقوقی دارم با شما در میون بگذار ...

خواهش میکنم

بفرمایید در خدمتم.

دانشجو هستم و درحده معلوماتم سوالتون رو پاسخ میدم.

خیلی از لطف تون متشکرم، بزرگوارید...

سوالم این هست که آیا استفاده از تصاویری که در پیج های عمومی اینستاگرام هست، تصاویری مثل منظره یا عکس هایی که از افراد و انسان ها نیست در کانال تلگرام یا جای دیگه ممنوع هست و پیگرد قانونی داره؟

اگر بخوام دقیق تر عرض کنم خدمتتون، یک سری عکس از پیج هایی که پرایوت نیستن یا تصاویرشون در پیج های پابلیک به اشتراک گذاشته شده هست که من برای تدریس میخوام ازشون کمک بگیرم و تغییرشون بدم و برای عکس نوشته و این جور چیزها استفاده اشون کنم،

می خوام بدونم آیا این کار از نظر پلیس فتا ممنوع هست؟ تصویر فرد نیست و عموما منظره و در و دیوار و خانه و این جور عکس هاست.

مجددا متشکرم و سپاس صمیمانه من رو پذیرا باشید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
خیلی از لطف تون متشکرم، بزرگوارید... سوالم این هست که آیا استفاده از تصاویری که در پیج های عمومی ای ...

تا جائیکه اطلاع دارم نه هیچ مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه از سایت هایی استفاده کنید که بیان کردند که  هیچ گونه بهره ای از عکس ها نداشته باشید و یا عناوینی  مثل این عبارت.

اگر عکس شخص شخص نباشه اشکالی به وجود نمیاد.

تا جائیکه اطلاع دارم نه هیچ مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه از سایت هایی استفاده کنید که بیان کردند که &nb ...

خیلی متشکرم از لطف تون، زحمت کشیدید و بزرگواری کردید دوست عزیز   

خیلی متشکرم از لطف تون، زحمت کشیدید و بزرگواری کردید دوست عزیز    

خواهش میکنم.  

2790
2778
2791
2779
2792