2737
2739
با چه ماهی اینکار را میکنی ؟

با ماهی ساده دیگه چمیدونم اسمش چیه 

ولی اندازه ۲۰سانتی‌هست

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب پز😫😫😫😫 بخارپز منظورته

اره😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜

بی استخونش میکنیم

با آبلیمو و نمک و سیر و پیاز و فلفل و زعفرون طعمدارش میکنیم

میذاریم رو توری ، کباب میکنیم 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
2728

با آبلیمو و پیاز و سیر و آب نارنج و قره قوروت و ادویه ماهی و زعفرون و نمک چند ساعتی مزه دار میکنم و توی آرد میغلتونم و سرخ میکنم

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

قزل الا با سیر ابلیمو نمک و فلفل سیاه میدارم مزه دار بشه بعد سرخ میکنم

ماهی جنوب رو نمک میزنم بمونه بعد با ادویه و زردچوبه و ارد میغلتونم و بعد سرخ میکنم.


هر ماهی یه روش پخت و طعم دار کردن داره

به نظرم نمیشه همه ماهی ها رو یجور پخت

با ماهی ساده دیگه چمیدونم اسمش چیه  ولی اندازه ۲۰سانتی‌هست

خب خیلی مهمه چه ماهی باشه 

اولین باره من شنیدم کسی ماهیو اب پز کنه و بعد سرخ کنه

جون خودم جنوبی هستم، گوشت ماهی خیلی لطیفه

البته اگه ماهی جنوب باشه 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
2740
خب خیلی مهمه چه ماهی باشه  اولین باره من شنیدم کسی ماهیو اب پز کنه و بعد سرخ کنه جون خودم جنو ...

نمیدونم واس منکه خوب میشه خیلی نمیخواد بخار بدی درحدی ک یکم توش از خامی در بیاد بعد سرخ کنی

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
ما جنوبیا واسه سرخ کردن اول نمک میزنیمش میزاریم یکساعتی بمونه بعد اب میگیریم و تو مخلوط ارد و زردچوب ...

عاشق حشو هستم 

همیشه زیاد درست میکنم که فرداش امگشت بپزم 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
زرچوبه ونمک سیر پیاز فلفل سیاه ابلیمو چندساعت بذار موقع سرخ کردن اوب داخل تخم مرغ بعد ارد غلت بزن و ...

اشتباه میکنی اصلا تخم مرغ و ماهی خوب نیست 

حتی میگن روزی که ماهی خوردین اون روز اصلا تخم مرغ مصرف نکنید 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نمیدونم واس منکه خوب میشه خیلی نمیخواد بخار بدی درحدی ک یکم توش از خامی در بیاد بعد سرخ کنی

نه قوربونت ماهی جنوب اصلا بخار و این کارا لازم نداره

مگر اینکه خیلی قطور باشه که ماهی قطور اصلا مناسب سرخ کردن نیست 

نوش جونت باشه 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
با آبلیمو و پیاز و سیر و آب نارنج و قره قوروت و ادویه ماهی و زعفرون و نمک چند ساعتی مزه دار میکنم و ...

کلا ماهی با چیزای ترش بهتر میشه بخوابونش تو سرکه و آبلیمو نمک تا بوی زخمش بره من خودم زردچوبه دوست ندارم بزنم به ماهی بوش میاد تا آخر ولی بهش یه عالمه سماق میزنم ونمک و درآخرم سرخش میکنم عالی میشه میتونی با رب انارم بخوری خوشمزه میشه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز