2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست

خییییلییی از خیانتا بخاطر همین دلیل بوده.و هزاران هزارشو دیدم و خب زن واقعا احساس پوچی میکنه وقتی میبینه از بقیه کمتره و نمیتونه اونی باشه که دوستداره‌.من سرزنشت نمیکنم و هیچکسی هم در جایگاهی نیس که بخواد قضاوتت کنه.خب مهمترین وظیفشه .

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خسته شدم مخواستیم بریم سیسمونی بخریم اونم مامانم پول داده بود داد میزد غر میزد بعد ی چیز میخریدم ...

اینگه بخاطر پول خیانت کنی ینی وارد باتلاق شدی

چون ا‌ولش میگه ۲۰۰ میدم باهام حرف بزن بعد میگه ۵۰۰ میدم بیا خونمون

و تو درش غرق میشی مطمئن باش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
حتما حقوقش پایینه

خودش تمبلی میکنه ماهی 7 تومان حقوق داره ک با 3 تومان وام 4 تومان میمونه واقعا ما خرجی نداریم خصوصا که باردار بودم خانه بابام بودم ولی کلا زورش میاد

برو سایت پرسمان سوالت رو اونجا مطرح کن توی بخش مشاوره تا کارشناس راهنماییت کنه

به هر حال خیانت توجیهی نداره و در هر صوت غلطه اما چیکار کنی که جلوی این عمل بایستی بهتره بری این سایت که گفتم همه چیز رو بگو با یه کم تاخیر جوابت رو میدن

از شماره پیگیری و رنز عبور پرسشت اسکرین بگیر تا بعدا سوالت رو پیگیری کنی 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خییییلییی از خیانتا بخاطر همین دلیل بوده.و هزاران هزارشو دیدم و خب زن واقعا احساس پوچی میکنه وقتی می ...

اخ اگه گفتی دوستام خواهر شوهرام به خودشون میرسن واز این حرفا من لباس زیر هم خانوادم برای عروسی خریدن دیگه نخریدم، میبنمشون دلم خون میشه باورت میشه ی زن میبنم به خودش رسیده دلم مخواد کلی گریه کنم من حتی موهامو نمی‌توانم رنگ کنم چون گرونه 

اخ اگه گفتی دوستام خواهر شوهرام به خودشون میرسن واز این حرفا من لباس زیر هم خانوادم برای عروسی خریدن ...

حق داری عزیزم.من خیانت رو اصلا تایید نمیکنم ولی اینکه احساس پوچی و اینکه خودتو کم میبینی واقعاحق داری چون اگه یه زن نتونه به خودش برسه و روحیش خوب نباشه اصلا حال اون زندگی خوب نمیشه.تو حق داری اونجوری که دوستداری زندگی کنی.این حقو از خودت نگیر

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
اخ اگه گفتی دوستام خواهر شوهرام به خودشون میرسن واز این حرفا من لباس زیر هم خانوادم برای عروسی خریدن ...

عزیزم ...بجای خیانت برو نفقه خودت و بچه رو بزار اجرا ....طلاق نه فقط و فقط درخواست نفقه بده میشه تقریبا ماهی یک ...البته نفقه موقعه هم حساب میشه یعنی از اول ازدواج ....نه داد بزن نه دعوا خیلی ریلکس بگو دوستت دارم ولی داره بهم فشار میاد داره همه چیز برام عقده میشه .... اونوقت خیلی بهتره تا این راه ...... مشاوره هم برو حتما گلم .....از دونفر امین خانواده بخواه باهاش حرف بزنن و یبار تمام لباس های کهنه و بدرد نخور رو بنداز اشغالی بگو ندارم و می‌خوام ...... من بدون دعوا خیلی شاد و شنگول اینکارو کردم ..... و بعدش مجبور شد تو به روز برام بالای یه تمن خرج کنه ۷ یا ۸ سال پیش ....... من اصلا دعوا نمیکنم کار خودمو میکنم و حتی موقع ناراحتی عشقم از دهنم نمیفته ولی چنان خط قرمزی دارم که جرات نداره اینجوری کنه

عزیزم ...بجای خیانت برو نفقه خودت و بچه رو بزار اجرا ....طلاق نه فقط و فقط درخواست نفقه بده میشه تقر ...

یکم بیشتر بهم یاد میدی بعد این ی تومان نفقه هم مسکن هم خرد وخوراک یا چی

یکم بیشتر بهم یاد میدی بعد این ی تومان نفقه هم مسکن هم خرد وخوراک یا چی

گلم شما میری که دفتر ثبت قضایی مث دفاتر پیشخوان هستش .... کلا ۵۰ یا ۱۰۰ خرج داره برات مشاوره وکیل هم هست اونجا .....درخواست نفقه خودت و بچه رو میدی ..... با هم میشین نزدیک یک تمن .... ربطی به خرج خوراک نداره این دین و حق زن هست ..... مهریه هم که جای خود دارد ....برای مهریه جلوی یک چهارم حقوقش رو میبندن ...... واکه ماشین داشته باشه میشه مال شما ولی خونه نه ....زمین ماشین حساب بانکی ارث پدری در صورت فوت پدرشان جز مهر زن هست ....... شما میگی من طلاق نمی‌خوام فقط باید شوهرم بدونه منم احتیاج دارم در حد عرف خانواده بپوشم ....... مخصوصا چون حقوق دارن اصلا راه فرار ندارن و اگه چند ماه نده زندان هم داره نفقه ی زن  .....چون ترک واجباته.... ولی مهریه نه...... شما اول از مشاور و بزرگتر کمک بگیر با زبون خوش نه دعوا بعد قانونی که بدونه جدی هستین......

با این حرفا کارتو توجیه نکن چاره کار تو خیانت نیست عزیز ، سلام گرگم بی طمع نیست ، از خودت کسی رو بساز که همیشه احتیاج به وجود همچین آدمی تو زندگیت داشتی امیدت به خودت باشه نه دیگران، مثل یه آدم ضعیف نباش  یه آدم نرمال هیچ وقت خیانت نمیکنه راهکارش خیانت نیست به کار و گزینهای دیگه فکر کن اگه شوهرت رو نمیخوای جدا شو بعد برو با اشخاص دیگه  ، خودتو وسیله نکن و نفروش برای خودت ارزش قائل باش