2777
2789
عنوان

مشکل منو .....

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست
اره عزیزم همه دلشون میخواد بی نقص ترین مرد رو پیدا کنن ولی این دنیای نامرد یه جوری عاشق میکنه یا یه ...

همه عاشق شدن ولی دلیل نمیشه همه چیز و تعطیل کنیم بشینیم ببینیم قلب خان چی دستور میده عقل و بچسب عقللللل 

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط اینو بدون همه یه عیبی دارن هیچکی بی نقص نیست دنبال عیب هاش نگرد. هیچوقت از اول بهش رو نده. من ا ...

مرسی که گفتی عزیزم♥♥♥♥

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
[QUOTE=167082798]ولش کن بابا انقد رو دادی که سوارت شده میگه جرات داری برو فلان کن وا دادی بدم وا داد ...

من اصلا تو عمرم دوس پسر نداشتم

ادم باهوشیم تو این زمینه

از زخم‌های دیگران درس گرفتم تا زخم نخورم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
همه عاشق شدن ولی دلیل نمیشه همه چیز و تعطیل کنیم بشینیم ببینیم قلب خان چی دستور میده عقل و بچسب عقلل ...

منم میگم دیگه منم قبل اینا خیلی چیزا میگفتم و خودموعاقل داشتم بزار برات پیش میاد میفهمی چقدر اروم اروم پیش میره و فکر میکنی همه چی عالی. 

یا سادم من ینم کم بود یا خیلی با احسایم خخخ   یا حتی خنگ

اول از همه از راه درستش وارد شو بگو بیا میخوام ببینمت و اگه قبول نکرد ازش خواهش کن که بیاد 

وقتی اومد باهاش صحبت کن بگو عزیزم مشکلی پیش اومده برات من فک میکنم دیگ مث قبل نیستیم با هم و اخساس میکنم ذهنت درگیره بعد اگه نگفت و پا نداد و مسخره بازی و عنتر بازی از خودش در آورد 

کاملا جدی بگو پس بیا تکلیفمونو با هم مشخص کنیم اگه منو دوست نداری یا فک میکنی دیگه به درد هم نمیخوریم بگو اگرم اینجوری نیست پس خواهشا رفتارتو درست کن چون من نمیتونم اینجوری باهات کنار بیام من کسیو میخوام ک باهام با احترام برخورد کنه اگه نمیتونی ترجیح میدم نباشی و اگه گفت اره نمیخوامو اینا بگو باشه و شیک برو بهم بزن...

واینسا اون بیاد سراغت خودت وارد عمل شو

استارتر حرف خانومای متاهلو گوش کن. مردا هیییییچ وقت تغییر نمیکنن. نه که نخوان. نمیتونن. پس امیدوار نباش. یه عمر میتونی با این بی محلی و گوشی قطع کردن کنار بیای؟ حتی اگه به خاطر اشتباه شما ناراحت باشه ولی بازم حق نداره سه هفته دوری کنه. جلوی ضررو از هر جا بگیری منفعته. این مدل مردا آدمو پیر میکنن. البته بهت بر نخوره عزیزم

منم میگم دیگه منم قبل اینا خیلی چیزا میگفتم و خودموعاقل داشتم بزار برات پیش میاد میفهمی چقدر اروم ار ...

برام پیش اومده و دو هفته پیش به طرف گفتم هری 

باید بخای خودت ولش کن بابا هیچ کس و واسه خودت گنده نکن کناربیا

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

نامزدت كاملا دستتو خونده فهميده عاشقشي و بهش وابسته هستي اونم فعلا طاقچه بالا ميذاره 

ببخشيد اينو ميگم ولي الان شما يه جورايي اويزان نامزد شدي و محبت گدايي مي كني 

دختر خودتو بهت بشناس براي خودت ارزش قائل باش 

درسته دوستش داري ولي ارزش و احترام خودت  هم دوست داشته باش 

كلا مرد جماعت وقتي بفهمه دوستش داري و وابسته هستي جو گير ميشه 

@@@به آنچه پیش روی من است با اعجاب می نگرم @@@
استارتر حرف خانومای متاهلو گوش کن. مردا هیییییچ وقت تغییر نمیکنن. نه که نخوان. نمیتونن. پس امیدوار ن ...

ممنون عزیزم.

اخه شهرمون کوچیکه نمیتونیم تو کافه یا پارکی قرار بزاریم بابامم که نمیزاره مجبورم برم تو ماشینش .اخه نکه ۵ ساله باهمیم دیگه نمیخوام به گناه کشیده شه  

برا همون دیر دیر میگم میتونم بیام ببینمت یا نه. بعد براهمون مبگم نکنه دلس میخواد ببینمش ولی چون چیزی نمیگم کفری.

برام پیش اومده و دو هفته پیش به طرف گفتم هری  باید بخای خودت ولش کن بابا هیچ کس و واسه خودت گن ...

افرین بهت. 

منم یه دختر عمه دارم از مردا و این چیزا بعدش میاد و خیلی عاقلانه فکر میکنه

اما من هنیسه با دلم جلو رفتم همیسه ام پشیمون شدم  اینقدر دختر عمم بی احساست هست که حتی میگه من وقتی فیلمی ببینم که توش حتی یه صحنه بوسه داره، دیگه نگاش نمیکننم