2777
2789
عنوان

کراتینین بالا

2629 بازدید | 11 پست

بچه ها بابام کراتینین خونش ۶هست بالا هست نیاز به دیالیز داره؟ کسی تو اطرافیانش داره؟ درضمن بابام سکته مغزی وقلبی کرده دیابت وفشارخون داره 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

کسی نیست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکتر کلیه خوب پیدا کنید و هرچه سریع تر درمان شروع کنن نه دیالیز شاید نخواد 

عزیزم دکترش گفته نیاز به دیالیز نداره ولی آخه ۶ خیلی بالاست.اون موقعه هم که بستری بود گفتن ۶ درصد کلیه هاش دارن کار میکنن آخه چطوری نیاز به دیالیز نداره؟ وقتی فقط ۶ درصد کلیه کارمیکنه

مادر من کراتینین 7 بود و دیالیز نشد کلیه خودش برمی گرده 

آهان چه جالب.ممنون عزیزم

عزیزم دکترش گفته نیاز به دیالیز نداره ولی آخه ۶ خیلی بالاست.اون موقعه هم که بستری بود گفتن ۶ درصد کل ...

سلام من یکی از نزدیکانم کلی آزمایش برای کلیه و چکاپ دادن، فشارخون بالا بود و cr ( کراتینین)، فشار اومده پایین اما کراتینین ۵ هست بعد اورژانس بیمارستان نوشته دیالیز، اما دوست نداره چون جوونه ۳۰ سالشه، کجا باید بره؟ چیکار کنه؟ با دارو رفع نمیشه؟ حتما باید بره دیالیز؟

سلام من یکی از نزدیکانم کلی آزمایش برای کلیه و چکاپ دادن، فشارخون بالا بود و cr ( کراتینین)، فشار او ...

والا چی بگم عزیزم ما پدرمون دکتر گفت نیازی به دیالیز نداره دارو داد. پدرم هم فشارخونش خوبه اومد پایین. هم دکتر خودش و دکتر طب سنتی بهش دارو دادن الان خداروشکر کراتینین اش نسبت به قبل اومده پایین تر.گفتن بیشتر تاثیر داروی طب سنتی هم هست که میخوره

والا چی بگم عزیزم ما پدرمون دکتر گفت نیازی به دیالیز نداره دارو داد. پدرم هم فشارخونش خوبه اومد پایی ...

چه داروهایی تجویز کرده بودن برای کراتینین بالا؟ داروی سنتی چی میخوردن؟ بعد کراتینین پدرتون اومد پایین ؟

والا چی بگم عزیزم ما پدرمون دکتر گفت نیازی به دیالیز نداره دارو داد. پدرم هم فشارخونش خوبه اومد پایی ...

خانوم عزیز راجب کراتین سوال داشتم چون پدرتون درگیر این بیماری بود میتونید لطفا راهنماییم کنید خیلی ازت ممنونم