2777
2789

دلم میخواست خدا بهم یه چیزی میگفت

ازم میپرسید چی میخوای بهت بدم

میگفتم هر چی باشه

میگفت هر چی باشه فقط یه چیز

میگفتم بابامو برگردون و بزار باز کنار هم باشیم.

میدونم جواب خدا فقط همین بود:.....

و من تا ابد به یاد خنده های بابام گریه میکنم

دلم خیلی تنگ شده

باید چیکار کنم

گریه م بند نمیاد🖤😔

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی بمیرم برای دل غمگینت اه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

خدا رحمتش کنه منم بابا ندارم درکت میکنم🖤

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خدا رحمتش کنه منم بابا ندارم درکت میکنم🖤

مرسی عزیزم😔😔😔🖤

خدا پدر شما رو هم بیامرزه

چطور باهاش کنار اومدین😔

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

عزیزم جای پدرت بهشته اون همیشه هواتو داره همیشه میبینه تورو به نظرت اگه الان کنارت بود دلش میخواست چشمای قشنگ دخترش اشکی باشه ؟

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

بمیرم 😢خدا صبر بهت بده😢اشکم درومد بخدا 😭

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

هرکس یه سهمی از غصه داره 

.... 

برای شما اینجوری 

تنت سالم باشه گلم

ببین دنیا رو 

اون طرف خیلی بهتر از جائیه که زندگی میکنیم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

عزيزم خدا به دلت صبر بده و از خدا بخواه هميشه بهت تحمل بده تا جلو حكمتش تحمل كني ايشالا خدا دلت اروم كنه و روح پدر عزيزت و شاد باشه ،دلتنگي حق هر ادميه كه عشق گرفته ، گريه كن تا اروم بشي 🌹🌹🌹

مرسی عزیزم😔😔😔🖤 خدا پدر شما رو هم بیامرزه چطور باهاش کنار اومدین😔

فقط اینو بگم نه خاک سرده نه زمان حلش میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز