2777
2789
عنوان

نظرسنجیییییی

74 بازدید | 9 پست

کدام گزینه را برای ازدواج انتخاب می کنید😁لطفا جواب بدین مهمه 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
مردی که از همه لحاظ عالی باشد (اصلا مذهبی نباشد)
6
54%
مردی که مومن باشد ولی وضع معمولی داشته باشد
5
45%

اولی😁😁😁😁

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته منظور از مومن خیلی مومن هستش

پس قطعا اولی 

اما خب این نظ منه به عقاید خودت خیلی بستگی داره 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من دوس دارم مردم غیرتی باشه😐فک نکنم مورد اول مثلا اینجوری باشه ینی تاحالا برنخوردم به اپن ماینده غ ...

غیرتش و والا نمی دونم 

مثلا اینطوریه که مشروب می خوره ماهی چند بار سیگار می کشه نماز نمی خونه ولی حلال و حروم سرش میشه🤷🏻‍♀️

غیرتش و والا نمی دونم  مثلا اینطوریه که مشروب می خوره ماهی چند بار سیگار می کشه نماز نمی خونه ...

پس دومی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
غیرتش و والا نمی دونم  مثلا اینطوریه که مشروب می خوره ماهی چند بار سیگار می کشه نماز نمی خونه ...

همین ک حلال حروم حالیشه سه هیچ جلوعه

ولا من دیدم طرف نماز قضا نداره ولی کل درامدش از مال مردم خوری و کلاه برداریه

ما در میان رقصیم ؛ رقصان کن آن میان را!