2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انسانی 

مفید شاید ۷ تا ۸ ساعت 

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️
طبق چه برنامه ای پیش میرید چه کتابایی تموم کردید 

من خودم واسه خودم برنامه میریزم

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️
انسانی  مفید شاید ۷ تا ۸ ساعت

منم انسانیم 

تازه شروع کردم به خوندن ولی سه ساعت که میخونم خسته میشم

پشت سرشم هیچی یادم نمیاد😓

شما خسته نمیشی؟ 

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
منم انسانیم  تازه شروع کردم به خوندن ولی سه ساعت که میخونم خسته میشم پشت سرشم هیچی یادم نمیاد ...

نه من خسته نمیشم

فقط دست و دلم به باز کردن ریاضی و عربی نمیره😩

هیچی نخوندم ازشون