2821
2789
عنوان

ژله باشیر🤔

199 بازدید | 19 پست

سلام به تک تکتون.عزیزان ژله باشیر درست کردم الان. خیلی کم هم زدم و نزاشتم شیر با دمای ژله یکسان بشه 😐 نمی‌دونستم الان فهمیدم اشتباه کردم 😁 سوالم اینه میشه خورد یا خراب شده؟شیر سرد با آب جوش؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عیب نداره  ولی من ژله با شیر دوست ندارم با بستنی خوشمزه تره

دقیقا

بستنی وانیلی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اااا چ جالب من درست کردم با بستنی وانیلی عالیه

ی لیوان اب جوش ی لیوان بستنی البته بستنی چون ی لیوان کامل نبود اب جوش و یکم بیشتر کردم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

من درست میکنم 

خوبه ک 

یکم در حدی ک رنگش عوض شه میریزم ولی 

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
عیب نداره  ولی من ژله با شیر دوست ندارم با بستنی خوشمزه تره

آره با بستنی خوشمزه تره😻😻😻😻

ولی. من گاهی برای ژله سفید ، ژله آلوورا با شیر قاطی میکنم زیاد جالب نمیشه نمیدونم چرا😐😿😸

گم گشته ای میان گمگشتگان.
میشه خورد خراب که نمیشه ظاهرش بد میشه. 

خدا رو شکر من گفتم شاید ببره و فاسد بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم