2777
2789
عنوان

کمک کنید! سنگ کلیه :(((

1660 بازدید | 35 پست

من نزدیک ۳ هفته پیش یه درد شدید پیچید توی دلم و کم کم رفت سمت راست شکمم و پهلو

و چون اپاندیس خطرناکه و دردمم شدید بود همون شب رفتیم دکتر و سونو که گفتن برای اپاندیس نیست

و دوباره رفتم دکتر گفت برای سنگ کلیه اس و الان یه سنگ تقریبا ۵ میلی توی کلیه ام دارم که دکتر دارو داده و گفته تو خونه دفعش کن

حالا الان من دارم دارو ها رو مصرف میکنم و در کنارش قطره سنکل و اب ترب گرفتم و سیاهدونه عسل و سرکه سیب و پیاده روی که بعضی وقتا یه درد شدیدی در حد چند دقیقه میگیره و ول میکنه

غروب پا شدم چند دقیقه درد تقریبا شدید داشت اما آروم شد

الانم دوباره یکم دردم شدید شده 

و به کمرم و زیر دل و بعضی وقتا پا میزنه

حالا سوالم از شما اینه که چقدر طول میکشه سنگ دفع بشه ؟! راه حل بهتری دارین ؟!  و اینکه راهی برای اروم شدن درد هست به غیر از شیاف و قرص های مسکن و بستن کمر با پارچه گرم من اونا رو هم مصرف کردم اما خیلی تاثیری نداره و هنوز درد دارم و اذیتم میکنه🤦‍

و اینکه سنگ دفع شد راهی هست برای جلوگیری از اینکه دیگه سنگ تشکیل نشه تو کلیه ؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی کلیه ها سنگ سازه باید آب زیاد بخوری. سنگم که دفع کردی ببری دکتر بفرسته آزمایشگاه ببینن جنسش چیه. طبق جنسش معلوم میشه مشکل سنگ سازیت از کجا میاد.

من دکتر نیستم نمیدونم ولی به نظرم دوباره برو دکتر سه هفته طول می کشه سنگ دفع بشه؟؟؟

بعضی کلیه ها سنگ سازه باید آب زیاد بخوری. سنگم که دفع کردی ببری دکتر بفرسته آزمایشگاه ببینن جنسش چیه ...

نه عزیزم

برای من دو هفته تشخیص ندادن تازه دو روزه دارو دادن و تشخیص دادن سنگ کلیه اس قبلا میگفتن عفونت ادراریه دارو دادن خوب نشدم دوباره رفتم دکتر متوجه شدن🤦‍

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
دلستر .مشروب .

واقعا تاثیر داره دلستر؟!

آخه من سرچ کردم نوشته بود برای بعضی سنگ ها خوب نیست :((

فامیل ما کلم قمری خورد که دفع شد از درد گریه میکرد ولی نمیدونم پخت و خورد یا آب گرفت و خورد فردا از ...

مرسی عزیزدلم

اگر بپرسی و بگی که یه دنیا ممنونتم واقعا دردش خیلی بده :((

منم داشتم تو حاملگی دوتا کلیه هام سنگ داشت... بعد ازسه سال نمیدونم دفع شده یانه

شما هم پیگیری کن عزیزم

اونوقت اگر راه بیفته یا درد بگیره دیگه بیچاره میشه آدم🤦‍