2777
2789
اگه از ته دل توبه کرده باشی و مفسده اش جبران شده باشهمعلومه که بخشیده

یعنی چی که مفسده اش جبران باشع؟

از ته دل توبه کردم .و هیچوقت دیگه تکرار نمیکنم 

میگن دیگه اگه تکرار نشه قبوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ظلم کردم .در حق شوهرم .ولی توبه کردم.نتونستمم راستش بهش بگم.الان خیلی پشیمونم خیلی.خیلی توبه کردم

اگه بگی فکر میکنی چی بشه ؟ 

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...
یعنی چی که مفسده اش جبران باشع؟ از ته دل توبه کردم .و هیچوقت دیگه تکرار نمیکنم  میگن دیگه اگه ...

درسته دیگه تکرار نشدن خیلی مهمه ولی ما یسری گناه داریم که درمورد بنده های خداست که اونا  باید ازمون راضی بشن الان منظورم این نیست که مثلا یکی غیبت کرده امام میاد آبروشو ببره . مفسده غیبت جبران بشه یعنی از طرف حلالیت بگیری اگه مطمئنی هیچ جوره نمیشع عذر بخوای و بینتون خراب میشه و مشکل پیش میاد باید انقدر کار خوب به نیت اون فرد انجام بدی تا عوضش در بیاد  

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...

یکی از علایمش ملخهای قرمز بود که تو کرمان دیده شدن 

یکیش کشته شدن 400 هزار نفر اگه اشتباه نکنم عددشو تو شام یعنی همون سوریه

یکیش پرچم های مشکیه که داعش بود 

یکیش بیماری سخت بود که کروناس 

یکیش اومدن پیامبران دروغی که اومدن 

چندتا نشانه بزرگ هم داره که هنوز نیومدن مثل سفیانی یا دجال تک چشم و به زمین فرود اومدن حضرت مسیح

خدایا هم میدونی💞هم میتونی💞